rubin - komentarze
Moderator: infernal
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Monia, pięknie! Gratulacje, jesteś wielka! 
Blogowanie
Komentowanie

- Życiówka na 10k: 49:18
Monia, zaczynasz mnie przerażać
Strome zbiegi, podbiegi po kamolach, po nocy?!
Chyba trzeba do Naczelnego pisać, że z takimi "jajami" to Ty w dziale męskim powinnaś publikować i trzeba Ci szybko bloga przenieść
Chyba trzeba do Naczelnego pisać, że z takimi "jajami" to Ty w dziale męskim powinnaś publikować i trzeba Ci szybko bloga przenieść
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Karolina
nie ma co zazdrościć formy - masz lepszą ode mnie; chwilami tak sapałam że hoho
)
Grzechu - mieszkasz praktycznie na Jurze - więc wiesz - że trudno nie docenić jej walorów
; sama w nocy bym się nie odważyła - ale w grupie - to zupełnie co innego; jak świeci kilka czołówek jednocześnie - nie jest tak strasznie i coś tam widać 
a poza tym: jak się chce biegać crossy i po górkach - to po prostu trzeba biegać crossy i po górkach
; stara prawda taka
Grzechu - mieszkasz praktycznie na Jurze - więc wiesz - że trudno nie docenić jej walorów
a poza tym: jak się chce biegać crossy i po górkach - to po prostu trzeba biegać crossy i po górkach
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach

Rubin...
czas na szczerość
- najpierw jak czytałam o Twoich zapędach do biegania, nazwijmy go ogólnie bieganiem w naturze, przełajowym - to myślałam sobie "po co takie kombinacje". Każdy chodnik osiedlowy to siłownia biegacza... Po co gdzieś się zapuszczać w lasy, górki, haratać nogi o wystające gałęzie...?
A teraz...
Każdy Twój wpis, zdjęcia i ta atmosfera, powoduje u mnie zmianę kierunku marzeń biegowych
Już nie jest moim top top top marzeniem maraton po płaskim, ale KONICZYNKA itp. 
Ps. Na fb koniczynki już nawet pytałam, czy się można jakimś cudem zapisać już na za rok, bo miejsca przecież ograniczone bardzo, ale jeszcze nie
co w sumie nie dziwi
Ps2. Właśnie główkuję, gdzie w Poznaniu można się tak wyhasać w otoczeniu zielonego i żeby jakieś góreczki były
czas na szczerość
A teraz...
Każdy Twój wpis, zdjęcia i ta atmosfera, powoduje u mnie zmianę kierunku marzeń biegowych
Ps. Na fb koniczynki już nawet pytałam, czy się można jakimś cudem zapisać już na za rok, bo miejsca przecież ograniczone bardzo, ale jeszcze nie
Ps2. Właśnie główkuję, gdzie w Poznaniu można się tak wyhasać w otoczeniu zielonego i żeby jakieś góreczki były
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

Monia, zazdroszczę, że masz możliwości takie, ja bym wolała pohasać po lesie, a niestety jestem zmuszona tłuc moje biedne nogu asfaltami i kostka
Ciekawe, jak się biega po cimnicy, może w końcu w ten poniedziałek uda mi się pobiegać z Night Runners, na pewno atmosfera zupełnie inna.
Ech, dobrze się masz ....
Ciekawe, jak się biega po cimnicy, może w końcu w ten poniedziałek uda mi się pobiegać z Night Runners, na pewno atmosfera zupełnie inna.
Ech, dobrze się masz ....
Blogowanie
Komentowanie

no wiesz, Monia - nie wszystko mam tak pod nosem - w niektóre miejsca jeździmy busami, pociągiem
; kwestia organizacji
; na szczęście późnym wieczorem mąż jest w domu i może zostać z młodą - a ja mam wychodne
Ala
fajnie czytać, dzięki
nie wiem jak tam okolice Poznania - ale coś wydaje mi się, że macie tam sporo ciekawych zielonych terenów; podejrzyj np. blog P@wła - co do przyszłorocznej Koniczynki - liczę na to, że się odbędzie; będę pilnować terminu bo w tym roku na siłę mnie dopisali - miejsca rozeszły się w 4 dni
Ala
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach

Moniko!
Jak zwykle - piękne krajobrazy.... a biegi w takich warunkach będę na razie podziwiać u Ciebie...i nie chodzi mi tu o biegi nocne....bo na to spróbuję namówić "naszą" ekipę
Masz parę....! Fajna ekipa
Jak zwykle - piękne krajobrazy.... a biegi w takich warunkach będę na razie podziwiać u Ciebie...i nie chodzi mi tu o biegi nocne....bo na to spróbuję namówić "naszą" ekipę
Masz parę....! Fajna ekipa
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

Dla mnie jestes niezrownana ! Masz moc Monika
! zreszta ostatnie 18 kaemow w takim tempie mowia same za siebie - pieknie
A widoki fantastyczne - zazdraszczam !
A widoki fantastyczne - zazdraszczam !
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Alu, jakby co, zapraszam co niedziela na 10tą nad Rusałkę, biegamy tam stadnie w ramach zBiegiemNatury. Co prawda standardowe kółko wokół Rusałki "obfituje" w jeden, może dwa krótkie podbiegi, ale jak się zapuścić bardziej (np. z grupą naszego "trenejro", Piotra alias Kulawy o 9tej) to można się po górkach wyhasać
- biegaliśmy razem w resztkach Fortu VIa, który jest w sąsiedztwie i pętelka dała nam popalić
Poza tym wokół biegostrady na Strzeszynek jest też kilka podbiegów, ale ciężko je nazwać "górami". Chcę się wybrać znów do WPNu, w rejon Jez. Góreckiego, tam jest fajnie pofałdowany teren i pięknie do tego
.
mamy niewielką, a fajna grupkę biegową, można znaleźć nasz fanpag'e TU
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach

Paweł dziękujęP@weł pisze:Alu, jakby co, zapraszam co niedziela na 10tą nad Rusałkę, biegamy tam stadnie w ramach zBiegiemNatury. Co prawda standardowe kółko wokół Rusałki "obfituje" w jeden, może dwa krótkie podbiegi, ale jak się zapuścić bardziej (np. z grupą naszego "trenejro", Piotra alias Kulawy o 9tej) to można się po górkach wyhasać- biegaliśmy razem w resztkach Fortu VIa, który jest w sąsiedztwie i pętelka dała nam popalić
Poza tym wokół biegostrady na Strzeszynek jest też kilka podbiegów, ale ciężko je nazwać "górami". Chcę się wybrać znów do WPNu, w rejon Jez. Góreckiego, tam jest fajnie pofałdowany teren i pięknie do tego
.
Polubione, do zobaczenia
Rubin, wybacz spam
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Monia, wybacz spam, tylko na koniec: dziś o 20tej też tam biegamy, nieformalnie, w pięcioro...7-10km, tempo towarzyskie
tylko umawiamy się w innym miejscu
jakby co, pytaj w moich komentarzach. Pzdr 
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte