rubin - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Monia, pięknie! Gratulacje, jesteś wielka! :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

Fajny ten dyplom :)

Monika nie masz wyjścia kącik w domu na medale, dyplomy i puchary musisz wygospodarować!
Obrazek
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no właśnie :hahaha: , w kącie leżą ;)

Grzesiek - nie wiem, czy w kanadiach, ale wiem, że sobie chwalił - bo nawet w rozpadających sie juz pobiegł ;)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Super! Zazdroszczę formy :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Monia, zaczynasz mnie przerażać ;) Strome zbiegi, podbiegi po kamolach, po nocy?!
Chyba trzeba do Naczelnego pisać, że z takimi "jajami" to Ty w dziale męskim powinnaś publikować i trzeba Ci szybko bloga przenieść ;)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karolina :) nie ma co zazdrościć formy - masz lepszą ode mnie; chwilami tak sapałam że hoho :))

Grzechu - mieszkasz praktycznie na Jurze - więc wiesz - że trudno nie docenić jej walorów :) ; sama w nocy bym się nie odważyła - ale w grupie - to zupełnie co innego; jak świeci kilka czołówek jednocześnie - nie jest tak strasznie i coś tam widać :)
a poza tym: jak się chce biegać crossy i po górkach - to po prostu trzeba biegać crossy i po górkach :hahaha: :hahaha: ; stara prawda taka
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rubin...
czas na szczerość :oczko: - najpierw jak czytałam o Twoich zapędach do biegania, nazwijmy go ogólnie bieganiem w naturze, przełajowym - to myślałam sobie "po co takie kombinacje". Każdy chodnik osiedlowy to siłownia biegacza... Po co gdzieś się zapuszczać w lasy, górki, haratać nogi o wystające gałęzie...?
A teraz...
Każdy Twój wpis, zdjęcia i ta atmosfera, powoduje u mnie zmianę kierunku marzeń biegowych :) Już nie jest moim top top top marzeniem maraton po płaskim, ale KONICZYNKA itp. :)
Ps. Na fb koniczynki już nawet pytałam, czy się można jakimś cudem zapisać już na za rok, bo miejsca przecież ograniczone bardzo, ale jeszcze nie :zero: co w sumie nie dziwi :hej:
Ps2. Właśnie główkuję, gdzie w Poznaniu można się tak wyhasać w otoczeniu zielonego i żeby jakieś góreczki były :hej:
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Monia, zazdroszczę, że masz możliwości takie, ja bym wolała pohasać po lesie, a niestety jestem zmuszona tłuc moje biedne nogu asfaltami i kostka :smutek:
Ciekawe, jak się biega po cimnicy, może w końcu w ten poniedziałek uda mi się pobiegać z Night Runners, na pewno atmosfera zupełnie inna.
Ech, dobrze się masz .... :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no wiesz, Monia - nie wszystko mam tak pod nosem - w niektóre miejsca jeździmy busami, pociągiem :) ; kwestia organizacji :) ; na szczęście późnym wieczorem mąż jest w domu i może zostać z młodą - a ja mam wychodne

Ala :) fajnie czytać, dzięki :) nie wiem jak tam okolice Poznania - ale coś wydaje mi się, że macie tam sporo ciekawych zielonych terenów; podejrzyj np. blog P@wła - co do przyszłorocznej Koniczynki - liczę na to, że się odbędzie; będę pilnować terminu bo w tym roku na siłę mnie dopisali - miejsca rozeszły się w 4 dni
Awatar użytkownika
Leemonca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moniko!
Jak zwykle - piękne krajobrazy.... a biegi w takich warunkach będę na razie podziwiać u Ciebie...i nie chodzi mi tu o biegi nocne....bo na to spróbuję namówić "naszą" ekipę :hej:
Masz parę....! Fajna ekipa :usmiech:
Ból jest przejściowy. Duma trwa wiecznie.
Autor nieznany

Blog
Komentarze
Endomondo
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla mnie jestes niezrownana ! Masz moc Monika :) ! zreszta ostatnie 18 kaemow w takim tempie mowia same za siebie - pieknie :taktak:
A widoki fantastyczne - zazdraszczam ! :taktak:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

;) bez przesady, nie jest aż tak :) ; dziś wyraźnie czuję w nogach wczorajsze bieganie, może nie ma zakwasów - ale jestem zmęczona :) trzeba jeszcze popracować nad siłą mięśni bo słabe są ...
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Alu, jakby co, zapraszam co niedziela na 10tą nad Rusałkę, biegamy tam stadnie w ramach zBiegiemNatury. Co prawda standardowe kółko wokół Rusałki "obfituje" w jeden, może dwa krótkie podbiegi, ale jak się zapuścić bardziej (np. z grupą naszego "trenejro", Piotra alias Kulawy o 9tej) to można się po górkach wyhasać :) - biegaliśmy razem w resztkach Fortu VIa, który jest w sąsiedztwie i pętelka dała nam popalić :) Poza tym wokół biegostrady na Strzeszynek jest też kilka podbiegów, ale ciężko je nazwać "górami". Chcę się wybrać znów do WPNu, w rejon Jez. Góreckiego, tam jest fajnie pofałdowany teren i pięknie do tego :).
mamy niewielką, a fajna grupkę biegową, można znaleźć nasz fanpag'e TU
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:Alu, jakby co, zapraszam co niedziela na 10tą nad Rusałkę, biegamy tam stadnie w ramach zBiegiemNatury. Co prawda standardowe kółko wokół Rusałki "obfituje" w jeden, może dwa krótkie podbiegi, ale jak się zapuścić bardziej (np. z grupą naszego "trenejro", Piotra alias Kulawy o 9tej) to można się po górkach wyhasać :) - biegaliśmy razem w resztkach Fortu VIa, który jest w sąsiedztwie i pętelka dała nam popalić :) Poza tym wokół biegostrady na Strzeszynek jest też kilka podbiegów, ale ciężko je nazwać "górami". Chcę się wybrać znów do WPNu, w rejon Jez. Góreckiego, tam jest fajnie pofałdowany teren i pięknie do tego :).
mamy niewielką, a fajna grupkę biegową, można znaleźć nasz fanpag'e TU
Paweł dziękuję :)
Polubione, do zobaczenia :)
Rubin, wybacz spam :)
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam ;)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Monia, wybacz spam, tylko na koniec: dziś o 20tej też tam biegamy, nieformalnie, w pięcioro...7-10km, tempo towarzyskie :) tylko umawiamy się w innym miejscu ;) jakby co, pytaj w moich komentarzach. Pzdr :)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ