Quo Vadis Forum?
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dla mnie liczy się treść nie forma, im więcej świecidełek tym słabiej.
forum dobrze działa na tapatalku, jest przejrzyste, kompletnie nie widzę potrzeby zmiany wyglądu.
gorzej, grozi to dopiero destabilizacją.
można by trochę posprzątać śmieci w wątkach typu stryd, garmin itd, bo wiele tam bardzo niepotrzebnych wtrętów, w tym i moich, niestety dla nowych użytkowników, lub szukających konkretnych informacji, zdecydowanie niepotrzebnych.
to tak, tego typu rzeczy przydałoby się posprzątać po różnych wątkach.
dla mnie, cała reszta jest idealna.
nie ma co kombinować z nowymi świecidełkami bo tylko to zniechęci, uważam.
forum dobrze działa na tapatalku, jest przejrzyste, kompletnie nie widzę potrzeby zmiany wyglądu.
gorzej, grozi to dopiero destabilizacją.
można by trochę posprzątać śmieci w wątkach typu stryd, garmin itd, bo wiele tam bardzo niepotrzebnych wtrętów, w tym i moich, niestety dla nowych użytkowników, lub szukających konkretnych informacji, zdecydowanie niepotrzebnych.
to tak, tego typu rzeczy przydałoby się posprzątać po różnych wątkach.
dla mnie, cała reszta jest idealna.
nie ma co kombinować z nowymi świecidełkami bo tylko to zniechęci, uważam.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
właśnie.
a fajnie tam było.
powiem tak nowym bedzue bez różnicy, starzy się tylko zniechęca myślę.
a fajnie tam było.
powiem tak nowym bedzue bez różnicy, starzy się tylko zniechęca myślę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Mi chodzi o uproszczenie, a nie dodawanie "świecidełek". Np, że jak wklejasz linka/zdj to nie trzeba dodawać "", żeby strona była też przystosowana do telefonów np. dodawanie zdjęcie nie wychodzi z normalnej ramy do wpisu, bo utrudnia to czytanie (tak jak tutaj https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=60767
Biegi długie na fb: https://www.facebook.com/Biegi-długie-112451610619803/
Instagram: www.instagram.com/run_life1/
Instagram: www.instagram.com/run_life1/
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
a to to tak, że dodawanie zdjęć, emotikony, fajnie jakby były ale nie kosztem layoutu obecnego forum. IMHO oczywiście.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
mam wrażenie że nowy Naczelny nie docenia trochę potencjału forum, jako źródła contentu. Strona bieganie na pewno jest teraz bardziej na bieżąco z wydarzeniami ze świata lekkiej i to na plus. Adam trochę to miał w tyle. Ale brakuje mi takiej pasji Adama do tematów, co do których się zapalał. Miał swoje koniki, dziwne teorie, drążył, pisał artykuły, zawzięcie dyskutował. To było bardzo inspirujące. Kuba Wiśniewski jest chyba zbyt do tego wszystkiego zdystansowany. Mam wrażenie, że patrzy na nasze dyskusje o treningu z pobłażliwym uśmieszkiem
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
mam wrażenie że żaden naczelny nie zdaje/zdawał sobie sprawy, że ruch generuje forum. że potęga marki bieganie. pl to forum. nie te newsy i felietony- poniekąd też bardzo ważne bo generują potem dyskusje na forum - a jak zdaje to i tak nie chce tego zauważyć, ale cóż, oby nie trzeba było się kiedyś boleśnie o tym przekonać.
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Ja na portal wchodzę tylko przez Forum jak tam zauważę jakiś artykuł, który mnie zainteresuje. Gdyby nie forum to bym chyba nigdy nie zaglądał. Pewnie to nie reguła wśród userów ale zapewne nie jestem jedyny.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Mam identyczne podejście.mihumor pisze:Ja na portal wchodzę tylko przez Forum jak tam zauważę jakiś artykuł, który mnie zainteresuje. Gdyby nie forum to bym chyba nigdy nie zaglądał. Pewnie to nie reguła wśród userów ale zapewne nie jestem jedyny.
-
- Dyskutant
Mnie sie wydaje, ze przy zmianie kierownictwa, bieganie.pl troche zmienilo swoj profil - wczesniej bylo bardziej kierowane do amatorskich biegaczy, teraz zas widze duzo informacji o rezultatach jakichs zawodach rozgrywanych po swiecie, plus linia "life-style'owa", czyli felietony (osobiscie jeszcze zadnego takiego tekstu nie przeczytalem).cichy70 pisze:mam wrażenie że żaden naczelny nie zdaje/zdawał sobie sprawy, że ruch generuje forum.
Kiedys bylo to wyrazniej miejsce dla aktywnie biegajacych, a teraz mam wrazenie, ze stalo sie strona z wynikami, dla kibicow niszowych sportow (bo bieganie mainstreamem nie jest) oraz wymuszonymi tekstami (zakladka "felietony").
To takie subiektywne odczucie.
Nie mam wgladu do statystyk ogladalnosci, ale troche watpie, aby ten kierunek znaczaco zwiekszyl popularnosc tego adresu. Bo reklam jest jakby mniej?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59:57
Mam dokładnie tak samo!:)mihumor pisze:Ja na portal wchodzę tylko przez Forum jak tam zauważę jakiś artykuł, który mnie zainteresuje. Gdyby nie forum to bym chyba nigdy nie zaglądał. Pewnie to nie reguła wśród userów ale zapewne nie jestem jedyny.
[b]5km - 27:10[/b] Silesia Marathon 01.10.2023
[b]10km - 56:03[/b] Silesia Marathon 01.10.2023
[b]HM Silesia - 02:09:30[/b] 01.10.2023
[url=viewtopic.php?f=28&t=57794]Komentarze do bloga[/url]
[b]10km - 56:03[/b] Silesia Marathon 01.10.2023
[b]HM Silesia - 02:09:30[/b] 01.10.2023
[url=viewtopic.php?f=28&t=57794]Komentarze do bloga[/url]
- beata
- Ekspert/Trener
Dokładnie, też o tym od razu pomyślałam, gdy zaczęła się dyskusja o zmianach na forum. Ja tam nic bym nie zmieniała, jest ok.brujeria pisze:po zmianie silnika na nowoczesny i bajerzasty kilka latek temu, forum biegajznami umarło z dnia na dzień
Na forum wchodzę przez stronę główną i zawsze patrzę, czy są jakieś nowości. Teraz jest ich więcej . Wg mnie super, że pojawiają się artykuły i wywiady ze świata wyczynu, ale wiem, że nie każdego musi to interesować.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
I ja tezmihumor pisze:Ja na portal wchodzę tylko przez Forum jak tam zauważę jakiś artykuł, który mnie zainteresuje. Gdyby nie forum to bym chyba nigdy nie zaglądał. Pewnie to nie reguła wśród userów ale zapewne nie jestem jedyny.
Wysłane z mojego A5_Pro .
- ragozd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:57
- Życiówka w maratonie: 2:45:28
- Kontakt:
Chyba jak wielu - nawet felietony tak czytamkuczi pisze:Mam identyczne podejście.mihumor pisze:Ja na portal wchodzę tylko przez Forum jak tam zauważę jakiś artykuł, który mnie zainteresuje. Gdyby nie forum to bym chyba nigdy nie zaglądał. Pewnie to nie reguła wśród userów ale zapewne nie jestem jedyny.
www.facebook.com/WarszawskiScyzoryk - mistrz Polski i vicemistrz dzielnicy
M45 PB: 5km 17:10, 10km 34:57 HM 1:16:34 M 2:45:28
M45 PB: 5km 17:10, 10km 34:57 HM 1:16:34 M 2:45:28
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
Mam tak samoSkoor pisze:I ja tezmihumor pisze:Ja na portal wchodzę tylko przez Forum jak tam zauważę jakiś artykuł, który mnie zainteresuje. Gdyby nie forum to bym chyba nigdy nie zaglądał. Pewnie to nie reguła wśród userów ale zapewne nie jestem jedyny.
czyli forum jest BARDZO ważne dla użytkowników bieganie.pl, a więc warto o nie dbać
żeby to sprawdzić poczyniłem skromną ankietę w tym temacie
https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=60796
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"