- Przepraszam, ile ma pan lat?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
lezan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Najstarzy biegacz jakiego spotkalem mial 95 lat, startowal w biegu na 5 km w Newcastle zokazji TransTasman Msters Games (tak, tak ja sie tez do Masters kwalifikuje :( ). Cala trase pokonal biegiem w czasie 45 minut. Oczywiscie wygral swoja grupe wiekowa!
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
PKO
feito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja kiedy bieglem w maju swoj pierwszy polmaraton to nikt sie do mnie nie chcial odzywac bo wszyscy byli tak zapaleni do uzyskanie jak najlepszego czasu ze zapomnieli prawie o frajdzie.

Kazdy chcial tylko "pobic czarnego" :)

A ja chcialem miec frajde i to przebyc...
A tu prosze zagadnalem starszego pana na poczatku trasy, usmiechal sie i przekonywal mnie, ze nie wszycsy sa tu po to zeby bic zyciowki, ale ze sa i tacy, ktorzy chca bic je majac frajde przebywnia z ludzmi. Tak jak np. On.

Mial/ma 65 lat.
Kiedy bieglismy razem (ja mam 27!) przed nami i po nas nikt nikomu nie klaskal- a nam - wszyscy kibice.
Zapytalem czy pan ma tu az tylu znajomych, czy po prostu wszyscy hiszpanie kochaja obcokrajowcow?

-Nie! zwyczajowo wszyscy kibicuja DZIADKOM na trasie - odpowiedzial.
...
wtedy wiedzialem juz ze startuje w swojej kategorii wiekowej.
...
Starszy pan kazal mi na 5 km. przed meta zaczac juz finiszowac, bo powiedzial ze skoro to moj debiut i nadal mam sile gadac to powinienem przyspieszyc. Tak zrobilem. Spotkal mnie na mecie i podziekowal za mile rozmowy w biegu.
...
W tym roku zlamal swoja zyciowke z 2:10 na 2:03! uznal to za sukces - ja tez! toz to 7 min!!
..a czasem też  b r z y d k i      :)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja mam zamiar zostać właśnie takim biegającym dziadkiem ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ