Ok - wszystkie lotne.Rolli pisze:ABC OK.infernal pisze:Oke!Rolli pisze:Tak jak pisałem u góry:
Nauka szybkiego biegania.
A co do pozostałych pytań? Męczy dupa ze mnie, ale ja lubię mieć biało na czarnym. Wiedzieć co, jak mam zrobić.
Czyli tak:
2km BS + 20minut ABC (11 ćwiczeń każdemu dać odpowiednio taką samą ilość czasu?) + [3x30m (z miejsca) / przerwy 2:30?] + [3x40m(lotne) /przerwy 2:30?] + '7 break + 1x400m ogień ?+ 3x30m wieloskok(to samo co Bounding w ABC filmiku czy akurat dałeś tutaj tą Panią, bo już i tak będę kaleczył na zmęczeniu?) + trucht??
Czy coś źle napisałem?
3x30 i 3x40 lotne wszystkie lotne. (start z miejsca biega sie kiedy trenujesz przyspieszenie lub szybkość reakcji, to na razie nie potrzebujesz)
Tak... przerwy 2:30
400 ogień! Ale tak żebyś dobiegł.
Wieloskoki po ABC i przed sprintami. A ta stara baba to moja baba... ale wieloskoki umie dobrze robić.
Wieloskoki są w tych 20min ABC przed sprintami, ale rozumiem że chodzi o dodatkowo powtórzenia? Bo tam występuje Bounding tak jak pisałem wcześniej.
Dobra, to raz jeszcze podsumowanie
BS
20 min ABC
Wieloskoki (nie wliczając tych od ABC?)
3x30 i 3x40 (przerwy 2:30min) ogień
wypoczynek 7 minut przed cztery setką
1(?)x400m ogień
trucht do domu
agonia

Po jednym mega mocny powtórzeniu. No ciekawie będzie
   Po jednym mega mocny powtórzeniu. No ciekawie będzie   Ciekawe jak kształtowały by się wyniki. Czy byłby delikatny progress.
  Ciekawe jak kształtowały by się wyniki. Czy byłby delikatny progress.

A czemu? Bo tutaj jest wiele nieznanego dla mnie. Pod tamtym wiedziałem czego już mogę się spodziewać mniej więcej, jakiego rodzaj bólu. Podczas dzisiejszego treningu nie mam pojęcia. Nie wiem też co będzie jak go ukończę
  A czemu? Bo tutaj jest wiele nieznanego dla mnie. Pod tamtym wiedziałem czego już mogę się spodziewać mniej więcej, jakiego rodzaj bólu. Podczas dzisiejszego treningu nie mam pojęcia. Nie wiem też co będzie jak go ukończę