Konkurs 25 MW
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
To co PAwle byś zaproponował?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
I szanowni koledzy by się pobili 
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Miss wybierze subiektywne jury i po kłopocie. Werdykt będzie nieodwołalny.
A bić sie będziemy i tak. Ja z kolegą znad morza co prawda korespondencyjnie, ale jest o co...
A bić sie będziemy i tak. Ja z kolegą znad morza co prawda korespondencyjnie, ale jest o co...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
Monka, w przeszłości zdarzało mi się obserwować na zawodach sportowych sytuacje, że nagrody otrzymywały osoby do tego nieuprawnione. Jeśli był bym fundatorem nagrody to chciałbym, żeby kryteria i sposób ich weryfikacji były proste. Każdy przecież może podać informację, że debiutuje w maratonie. Czy Ojla chce zajmować się weryfikacja tej informacji? W jaki sposób? Będąc na jej miejscu nie chciałbym usłyszeć po maratonie: "a wiesz, że ta kobitka, która dostała od Ciebie tą nagrodę dla debiutanta to w tym roku już 5 maratonów przebiegła"
No, ale to nie jest moja nagroda, więc to tylko taka rada. Ale naprawdę nie wiem co jest dziwnego w moim rozumowaniu. Może powinienem zakładać, że wszyscy biegacze są uczciwi, he, he. Wierz mi, poziom uczciwości wśród biegaczy nie odbiega od średniej krajowej. Po wielu latach startów w różnego rodzaju biegach masowych wiem, że niektórzy zrobią wszystko, żeby zająć wyższe miejsce w kategorii wiekowej, włącznie ze skracaniem trasy, chowaniem się w krzakach w biegach na pętlach, podawaniem nieprawdziwych danych dotyczących wieku itp.
Aha, ja naprawdę nie mam nic przeciwko debiutantom.
No, ale to nie jest moja nagroda, więc to tylko taka rada. Ale naprawdę nie wiem co jest dziwnego w moim rozumowaniu. Może powinienem zakładać, że wszyscy biegacze są uczciwi, he, he. Wierz mi, poziom uczciwości wśród biegaczy nie odbiega od średniej krajowej. Po wielu latach startów w różnego rodzaju biegach masowych wiem, że niektórzy zrobią wszystko, żeby zająć wyższe miejsce w kategorii wiekowej, włącznie ze skracaniem trasy, chowaniem się w krzakach w biegach na pętlach, podawaniem nieprawdziwych danych dotyczących wieku itp.
Aha, ja naprawdę nie mam nic przeciwko debiutantom.

ENTRE.PL Team
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z Twojej wypowiedzi PAwle wynika, że praktycznie każdy wariant wyboru obarczony jest błędem (no może tylko data urodzenia z dowodu jest jako tako wiarygodna). Niestety z tą nieuczciwością to masz rację - nawet pozostawione w kościele na chwilę torebki giną.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Ojla, gdyby nagroda była moja to bym ją przekazał koledze z Wrocławia, który przyjeżdża na maraton do Warszawy, i który na co dzień za niewielkie pieniądze ciężko fizycznie pracuje przy przetaczaniu wagonów w PKP i dla niego nocleg w przyzwoitym hotelu byłby chyba nie lada atrakcją.
Spytałaś, więc odpowiadam.
Ja zasadniczo nie jestem specjalnym zwolennikiem konkursów, bo nagrodę mogłaby otrzymać osoba, której zwyczajnie nie lubię.
Zwróć zresztą uwagę, że w zależności od tego do kogo trafi nagroda będzie ona albo bardzo cenna albo zupełnie przeciętna. Gdyby taką nagrodą otrzymał człowiek zamożny, to być może nie chciałby nawet z niej skorzystać, bo w hotelu 3-gwiazdkowym taka osoba nie nocuje.
Sorry za takie zbyt długie przynudzanie, ale chyba po urlopie i odcięciu od internetu mam nieodpartą potrzebę wygadania się.
(Edited by PAwel at 12:58 pm on Aug. 5, 2003)
Spytałaś, więc odpowiadam.

Ja zasadniczo nie jestem specjalnym zwolennikiem konkursów, bo nagrodę mogłaby otrzymać osoba, której zwyczajnie nie lubię.
Zwróć zresztą uwagę, że w zależności od tego do kogo trafi nagroda będzie ona albo bardzo cenna albo zupełnie przeciętna. Gdyby taką nagrodą otrzymał człowiek zamożny, to być może nie chciałby nawet z niej skorzystać, bo w hotelu 3-gwiazdkowym taka osoba nie nocuje.
Sorry za takie zbyt długie przynudzanie, ale chyba po urlopie i odcięciu od internetu mam nieodpartą potrzebę wygadania się.
(Edited by PAwel at 12:58 pm on Aug. 5, 2003)
ENTRE.PL Team
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Wydawało mi się że Ty właśnie pisałes że można zostawić na starcie torbę z osobistymi rzeczami i na macie zawsze była, na polskich zawodach. Tylko to mnie zdziwiło w Twoim myśleniu, nic innego.Quote: from PAwel on 10:39 am on Aug. 5, 2003
Wierz mi, poziom uczciwości wśród biegaczy nie odbiega od średniej krajowej
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niestety, odpowiedzi od Emte brak:(. Pisałam na adres z profilu bieganie.pl. Romek pisał na maratonwarszawski i też nie dostał odpowiedzi. Może ktoś zna inny kontakt do Emte?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczoraj w skrzynce na listy znalazłam voucher. Coś trzeba wymyślić. Postaram się być w sobotę na SBBP, to może zrobimy burzę mózgów.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola