keiw pisze:
Co do żartu, to trudno zachować powagę czytając twój poprzedni wpis.
.
No jak czytania ze zrozumieniem nie było w szkole no to Ci poradze
Keiw olej, cytując kolegę „No jak czytania ze zrozumieniem nie było w szkole no to Ci poradze„keiw pisze: Dodam, że Vantage M ma osobny wątek .
Dziwna sprawa, mi jeszcze zegarek się w trakcie biegu nie zresetował choć ostatnio nawet 10 km nie przebiegłem. Ten problem masz tylko przy 10 km czy przy krótszym dystansie też? Wczoraj na rowerze przejechałem 45 km i też się nie zresetował. Spróbuj sam zrobić reset zegarka i może to coś pomoże.szukajtego pisze:Nowa aktualizacja chyba jest lekko niedopracowana. Mam problemy z restartowaniem się zegarka podczas biegu. Przy odcinkach 10 kilometrowych zegarek potrafi się wyłączyć nawet 3 razy, nie zapisuje w pamięci przerwanych sesji. Czy tylko ja mam ten problem ?
I napisałem "EDIT: dobra, kupiłem baterię i widzę, żę się połączył :D"keiw pisze:Wiesz co jest w tym wszystkim niepoważne?
Masz Vantage, masz H7 i zamiast sam sprawdzić zadajesz pytanie.
Rozumiem gdybyś dopiero zamierzał dokonać zakupu.
Dodatkowo ciągle starasz się mnie dość mocno i dosadnie obrażać.
Staraj się dalej, jeśli będziesz miał czuć się lepiej.
Trochę serca w ten wątek włożyłem i jak ktoś poszuka, to jest tu sporo różnych informacji.
Dodam, że Vantage M ma osobny wątek.
Wysłane z mojego SM-G950F .
paweu92 pisze:I napisałem "EDIT: dobra, kupiłem baterię i widzę, żę się połączył :D"keiw pisze:Wiesz co jest w tym wszystkim niepoważne?
Masz Vantage, masz H7 i zamiast sam sprawdzić zadajesz pytanie.
Rozumiem gdybyś dopiero zamierzał dokonać zakupu.
Dodatkowo ciągle starasz się mnie dość mocno i dosadnie obrażać.
Staraj się dalej, jeśli będziesz miał czuć się lepiej.
Trochę serca w ten wątek włożyłem i jak ktoś poszuka, to jest tu sporo różnych informacji.
Dodam, że Vantage M ma osobny wątek.
Czyli można wydedukować, że nie miałem do niego baterii a nie chciałem na darmo kupować.
Tylko to następny wydatek... Nie chce nic ucinać, bardziej zszyć końcówkę lub doszyć nowe oczko do zapinania.keiw pisze:Aga, nie wiem czy dla ciebie lepszym rozwiązaniem od pasa nie byłby Polar OH1?
Kiedyś o podobnym problemie wspominała charm - też Agnieszka: https://bieganie.pl/forum/memberlist.ph ... le&u=33870
Faktycznie pas możesz spróbować skrócić, tylko elektrod nie tnij
Niestety Polar coś skopał wiele ludzi z całego świata ma ten sam problem.keiw pisze:Zawsze w takiej sytuacji najlepiej przywrócić ustawienia fabryczne.
Ja zasadniczo po każdym update firmware tak robiłem.
Z drugiej strony może Polar coś skopał.