Otóz nie.
Pies jest zwierzeciem miesozernym nie przejdzie na inna diete a ja nie mam zamiaru go zaglodzic. Zaraz pewnie przeczytam sobie, ze odpowiadam za to moralnie ........... .

Prosze nie mylic lancuchów pokarmowych z moim osobistym, indywidualnym wyborem ,bowiem min.tym róznie sie od mojego psa ze moge swiadomie wybrac czy bede jadla zwierzeta czy nie.
Czlowieka uwazam za najbardziej rozumne i inteligentne stworzenie. To czlowiek wlasnie, moze przemyslec i zastosowac swoja diete. Nie, wilk, tygrys , rekin czy bialy niedzwiedz.
Dla mnie dieta wegetarianska jest najlepsza. Odzywiam sie w ten sposób juz okolo dziesieciu lat. Nie mam zadnych problemów ze zdrowiem. Uprawiam sport i mam duzo energi. Stale zachowuje te sama wage. Kuchnia wegetarianska obfituje w cala mase wysmienitych potraw, naprawde smacznych, których nie powstydziliby sie najlepsi kucharze.
http://www.dieta.hg.pl/KUCHNIA%20WEGETARIANSKA.htm
jesli mozemy odzywiac sie inaczej, jesli (wg moich doswiadczen )jest to zdrowe, to dlaczego nie mozemy o tym spokojnie dyskutowac?
Od poczatku trwania tego watku staralam sie nie pietnowac zjadaczy miesa. Rozumie ludzi ,którzy je zjadaja. Mój maz je mieso a mimo to bardzo go kocham.
Uwazam ,ze w dobie tylu doswiadczen, tak ogromnego postepu technicznego czlowiek zapomina troszke o sobie ............ .
Powinnismy byc coraz lepsi a co sie z nami dzieje ?
muggz - moze jestem " idealistka z lekka doza naiwnosci' - jak mnie okresliles , ale wole byc wlasnie taka, niz udawac ,ze nic nie widze i milczec.
Niedawno odkupilam cztery konie , jadace na rzez do Wloch. Nie przeszkadza mi to, ze ludzie patrza na mnie jak na kretynke, bo wiem co robie i po co to robie.
(tych z Was, którzy zapytaja mnie o biedne dzieci, zapewniam , ze tej kwesti tez nie pomijamy).
Gdyby ktos z Was, chcial przepis na fantastyczne danie wegetarianskie, to chetnie podziele sie wiedza na ten temat