Jakie największe okazy udało wam się wyciągnąć?
A gdzie widzisz że na niego narzekam? Narzekam na moderatora, któremu najwyraźniej odpowiada obecność spamerów na forum.Qba Krause pisze:Kangur, skargi na moderatorów i na działanie forum zgłaszaj do działu "rozwój serwisu coś tam coś tam" - będziesz miał pewność, że nikt tego nie przeczyta
komu ma zależeć na forum? hm... no nie wiem sam. a zrobił ci coś osobiście złego ten biedny spamiarz, że tak narzekasz? przecież dość szybko zareagowałem c'nie?
aaa, to Ty tutaj prezentowałeś jakiś humor! Musisz dawać jasno znać gdy to robisz, to postaram się ten humor dostrzec i docenić. Żart z rybami był przedni. Jesteś fanem Familiady?Qba Krause pisze:aaaa, ok, GCT :D na facebooku, to kojarzę. najczęściej w piątki mam taki humor... ale potem zjawia się jakiś Pan Poważny, jak tutaj Kangur i psuje całą zabawę
Nie mamy wyobrażeń, tylko ty masz wyobrażenie. Ja posługując się językiem ojczystym w kontakcie z nieznajomymi używam wyrazów w ich słownikowym znaczeniu, czasem też w znaczeniu potocznym, ale nigdy w znaczeniu wydumanym przez samego siebie. Polecam, bo pisząc coś głupiego można się wycofać oficjalnie i odwołać lub można próbować się wycofać twierdząc, że gdzieś się żartowało albo że ma się swoją własną definicję słów. Wybierając wariant przedostatni wystawia się słabą ocenę własnemu poczuciu humoru a wybierając wariant ostatni - fatalną ocenę poziomowi swojej edukacji.Qba Krause pisze:mamy inne wyobrażenia "reakcji" zatem