Jeszcze dwa miesiące masz, zdążysz pierdyknąć coś podobnego, dla mnie to test prawdy już.infernal pisze:Ale przecież było info, że lasek niby chroni przed wiaterkiem więc hej![]()
Jacku, pięknie wykonany trening. Nie pierdziel bo ja sam chciałbym zrobić przynajmniej 3x3 w ramach przygotowań do półmaratonu, a zrobiłem 5k P ciągiem. Więc jakościowo znacznie lepiej na tym wyszedłeś. Na dodatek bardzo ładnie domknąłeś
Powodzenia na zawodach, obyś nabiegał tyle co by mocno zbudowało

SławekK sporo opisał, najlepiej właśnie zasięgnąć wiedzy uczestników mających porównanie, z mapek to trochę teoretyzowanie. Osobiście raczej wolę ciut gorszą trasę ale w mieście ze zmieniającym się otoczeniem, aniżeli kilkukilometrowa prosta wśród pół i lasów, czy też wokół jeziora kilka razy jak u ciebie, tak mi się wydaje bo nie mam doświadczenia.Siedlak1975 pisze: No Dębno jeszcze jest płaskie. Napisałem kolejnego maila do organizatorów maratonu w Kędzierzynie z prośbą o profil. Na razie cisza. Dębno i Toruń mam dalego a Kędzierzyn pod nosem.
Jak przy dwóch pierwszych wyglądają profile w Łodzi i Krakowie?
Profil Łodzi, inna trasa niż wtedy kiedy biegłem, u nas jest tak jak to @sochers pisał - mieszkasz tu i nie zdajesz sobie sprawy jak ulice są pofałdowane, bo z okien samochodu tego nie zauważasz.
Edit: @Morderca biegł w Łodzi, porównawczo pewnie by napisał, że Toruń lepszy, trzeba by spytać.