Powoli muszę pomyśleć o nowych ale poczekam na jakieś promocje

Wysłane z mojego SM-G950F .
Przed kupnem moich Torin 3.0 ktoś mnie ostrzegał, że nie są zbyt wytrzymałe. Ten ktoś niestety miał rację. Oto jak wygląda podeszwa moich po zaledwie ~470 km przebiegu i 79 kg ciężaru ciałakeiw pisze:W Escalante mam już przebieg 900 km...
Można to nazwać dyskomfortem - rozcięgno podeszwy w jednej stopiekeiw pisze:Moje Altra Torin 3 mają 700km. Sprawdzę w domu jak wyglądają podeszwy, bo nie zaglądałem tam dawno![]()
Faktycznie masz już nieźle ścięte. Czujesz jakiś dyskomfort w biegu?
Tak buty wyglądają po około 2000 km. Niektóre marki mają specjalne mieszanki trudnościeralne ale ten obraz po 470km to już przegięcie...JFP pisze:Przed kupnem moich Torin 3.0 ktoś mnie ostrzegał, że nie są zbyt wytrzymałe. Ten ktoś niestety miał rację. Oto jak wygląda podeszwa moich po zaledwie ~470 km przebiegu i 79 kg ciężaru ciałakeiw pisze:W Escalante mam już przebieg 900 km...
Ty masz wyraźnie bardziej "wypracowany" lewy but, a ja na odwrót, prawy. To zapewne coś oznacza, co ma oczywiście związek z ciałem, nie z butami!keiw pisze:U mnie jest tak:
Na zużycie wpływa waga biegacza, technika biegu, nawierzchnia i to jakie jednostki treningowe robisz w tych butach.JFP pisze: Przed kupnem moich Torin 3.0 ktoś mnie ostrzegał, że nie są zbyt wytrzymałe. Ten ktoś niestety miał rację. Oto jak wygląda podeszwa moich po zaledwie ~470 km przebiegu i 79 kg ciężaru ciała