Jaki jest cel biegania czegoś takiego? Albo inaczej, po kiego ch@ja to biegać?Arti pisze:Pętla w koronie stadionu w Oslo, około 540m. Tylko po tartanie szerokości 2 torów jak w hali cały czas zamknięci. Ludzie doznawali dużych kontuzji ponieważ nie było idealnie płasko i ciągle po zakręcie. Stopy po 50km się zagotowały , było też duszno. W sumie byłem 10. Relację można przeczytać na mojej stronie. Generalnie zawody bardzo kontuzyjne więc wielu wykruszyło się w czasie rywalizacji. Ogólnie niezła rzeźniaLogadin pisze:48h tylko i wyłącznie po tartanie? Zwykle kółka mają w okolicy 800-1600m i zahaczają o błonia etc. Nie spotkałem się jeszcze z 48h biegiem tylko w 400m kółka.
Jeżeli taki jest to na 90% występuje zmiana kierunku biegu XD
Zapraszamy na najbardziej zakręcony maraton w Polsce
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Np. chęć zmierzenia się z zasadami i warunkami danych zawodów. To dla bardzo zakręconych ultrasów;)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Wyga
- Kontakt:
21 września 2019 r. na nowym stadionie lekkoatletycznym w Bytowie odbędzie się festyn biegaj z Gochem w ramach festynu odbędzie się bieg na 10 km , Półmaraton i Maraton wszystko to w całości rozgrywane będzie na tartanowej bieżni .
-
- Wyga
- Kontakt:
Każdy uczestnik który ukończy bieg na 10 km , półmaraton i maraton otrzyma ” DIABELSKIE SKRZYPCE” zrobione ręcznie przez twórcę ludowego z imienną tabliczką w języku kaszubskim.Regulamin i Zapisy TUTAJ www.biegibytow.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Coś mi mówi, że mało kto wystartuje we wszystkich trzech biegach, więc twórca może spać spokojnie - nie narobi sięSt.Majkowski pisze:Każdy uczestnik który ukończy bieg na 10 km , półmaraton i maraton otrzyma ” DIABELSKIE SKRZYPCE” zrobione ręcznie przez twórcę ludowego

Swoją drogą maraton po tartanie... No, ale maraton ogólnie nie jest bardzo zdrowy
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Warto zaznaczyć,że będzie idealnie płasko
Nie zawsze jest też okazja pobiec 10km na bieżni zatem zawsze to okazja dla odmiany.

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]