Wczoraj zauważyłem pęknięcie na diodach od pomiaru tętna. Na początku myślałem że to zarysowanie ale przyglądając się bliżej wygląda jak pęknięcie w miejscu mocowania diody

Zauważyliście w swoich coś podobnego?
Z pozdrowieniami,
titto
Ja narazie nie mam dużych skoków w dół baterii.Slawcio pisze:Jan123 i jak u ciebie z baterią?
Mój leżał sobie w szufladzie bez parowania z telefonem i śledzenia aktywności. I wyglądało to nieźle. Ze dwa tygodnie by wytrzymał.
Ale zacząłem go nosić, włączyłem całodobowe śledzenie (bez pulsoksymetru) , sparowałem telefon i jakaś masakra jest. Przez noc spadło o 30%!
Idąc za twoją radą przywróciłem zapis inteligentny. Ale to raczej nie pomogło. Do pracy nie brałem, to bateria nie spadła. Ale jak tylko założyłem to znowu leci....
Zrobiłem miękki reset bez kasowania aktywności, zobaczymy ile zje przez nockę. Mam 88,6% jakbym zapomniał
U mnie tego nie ma, a przynajmniej wczoraj tak nie było. Nie miał kontaktu z telefonem przez 8 godzin i bateria praktycznie nie spadła wcale. Zobaczę jeszcze dziś.Jan123 pisze:Baterie ciągnie jak nie może znalesc telefonu
cichy70 pisze:nie no, normala rzecz, co tu niby dziwnego? TDP też startuje po południu dopiero, inaczej rowery niewyspany by było i z jeżdzeniem mocno słabo wtedy. także ten tego, jest dobrze, tylko musisz tryb spania wyłączyć.
Działa dziala porostu czytam specyfikację i sprawdzam czy to prawdakkkrzysiek pisze:Jan123, czy u ciebie jakakolwiek elektronika po prostu działa? Nie pracujesz, bo ja wiem, w warunkach silnego pola elektromagnetycznego?