Chcialbym dolozyc jakas silownie na nogi, plecy w szczegolnosc + robienie brzucha wieczorami ale zwyczajnie brakuje mi czasu i pary. Jest to w moich celach zeby to wdrozyuc, nawet pol godzinny dziennie ale na razie konczy sie to na gadaniu.
@sochers rano sie czuje jakbym tydzien nie jadl - moze to jeszcze utrzymuje sie szybki metabolizm albo za malo jem. Zawsze uwazalem ze wysilek na czczo nie jest dobry - moze bylem w bledzie...Piotrek, ale Ty rano na czczo nie biegasz na tym co zjadłeś rano, tylko na tym co zjadłeś dzień wcześniej - dorzuć dodatkową kanapkę wieczorem i nie powinno Ci braknąć pary. Ja biegi 20+ robiłem na głodniaka, 200/400, progi czy T10 wchodzą bez najmniejszego problemu.
@Phalandir nie czujesz sie oslabiony pod koniec biegu? Odnosnie bycia poskaldanym ja tak mam jak rusze za szybko. Jak rusze ok 5 min/km to ciezko mi sie biegnie. Ale jak zaczne od 5:30 min/km to po 2km lekko mi sie przyspiesza i w drugie polowie biegu moge zejsc ponizej 5 min/km przy spokojnym oddechu...Biegi długie zawsze wcześnie rano, zawsze na czczo i najczęście tylko na wodzie. Te najdłuższe kobyły staram się brać jakiś żel albo izotonik z cukrem.