cichy70 pisze:no właśnie, 99.99 % chyba traktuje go jako miernik tempa a wygląda, że z tych co tu piszą tylko ja biegam na moc, wykorzystujecie Panowie 20% możliwości stryda
I jak porównasz treningi stryd do TAO..?
cichy70 pisze:no właśnie, 99.99 % chyba traktuje go jako miernik tempa a wygląda, że z tych co tu piszą tylko ja biegam na moc, wykorzystujecie Panowie 20% możliwości stryda
Z miCoach biegałeś na autokalibracji czy manualnej?sochers pisze:Ja mam cały czas zagwozdkę, czy nie wrócić do MiCoacha. Byłem z niego mega zadowolony, czasem bywało, że się trochę kalibracja rozjeżdżała, ale generalnie był duży plus w stosunku do samego GPSu, a jak się skalibrowało za pomocą footpod calibration toola by fellnr to dawało znakomite rezultaty. I różnica między różnumi rodzajami obuwia i treningu nie była jakaś szalona.
Kupiłem Stryda. Jest spoko, szału nie robi, a w każdym razie nie jest to nowa jakość w stosunku do MiCoacha. Owszem, jak się śmigało z gołym GPSem, to jak najbardziej. Ale ja to samo miałem jak dokupiłem MiCoacha do 310. Muszę je e końcu potestować i potem pokażę wyniki porównawcze.
Jak się chce sprzedać swojego to się słabo szukamarcin9709 pisze:Są jeszcze dostępne nowe strydy, ale te które większość osób tutaj ma, czyli bez czujnika wiatru? Patrzyłem w sklepach, na które przenoszą polska i angielska strona stryda i na obu jest dostępna wersja wind za ponad 900 zł.
Możliwe.Slawcio pisze:Jak się chce sprzedać swojego to się słabo szuka
https://www.sport8.pl/1895-sensor-mocy- ... stryd.html
Mi pokazał 318.keiw pisze:Stryd wydał dziś nową aplikację i tam jest możliwość automatycznego wyliczenia CP na podstawie zrealizowanych treningów: