Powiem szczerze - sledzilem ten watek bez wiekszego zainteresowania. Ot paru jegomoscii zdjecia sobie porobilo z rekami zalozonymi na glowe. Wyjatkiem byla Joycat, dla ktorej warto bylo temat odwiedzic.
Kiedy pojawialy sie kolejne dziewczyny - zona Wojtka, Oluch z Anuchem to stwierdzilem, ze bylem niesprawiedliwy i ze jednak temat ma rece i nogi, no i co tu duzo gadac, ze temat ma niewatpliwy urok. Teraz pojawila sie na rewelacyjnym zdjeciu MacGor. Naprawde swietna fotografia (no wlasnie wyobraznia pracuje).
Tu mala prosba do Fredzia - moze zdjecia kolezanek daloby sie poumieszczac na poczatku?
A mnie się podoba zdjęcie Pita. Jest takie wyniosłe i widać, że stoi jak grecki posąg na akropolu.
Abstrahując od kawałów, wydaje mi się UWAGA UWAGA, że MacGor dokolorowała sobie włosy programem, a nie farbą z kiosku.
Czyżby nadchodziła era zdjęć "ściemnianych"?
Hmm... dopiero teraz zauważyłem, że większość damskich modeli, podobnie jak Kazig, też nie odpowiada wzorcowi. Pełną zgodność z HWMN osiągnęły tylko żona Wojtka i MacGor...
FREDZIU,
słonko Ty Moje,
czy zrobisz mi zdjęcie, do modeli, w momencie, gdy się rumienię przez romka?
Czy muszę jutro rano pojawić sie na SBBP, abyś mnie sfotografował? (mogę zaspać)