Bajania o Marynii
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
- Trenerzy holenderscy trenowali ludzi słabych i pokurczonych. Nie ukrywali brzydoty techniki swoich podopiecznych, ale pokazywali ich piękno, bo mieli dystans do swojego tworzywa. W sporcie amatorskim jesteśmy zarazem tworzywem i twórcami. Otóż gdyby ktoś był niedoskonały technicznie nie wiedziałby gdzie kończy się i gdzie zaczyna jego kaleczenie. I nie sposób żeby miał właściwy dystans do samego siebie. To jest powód, dla którego sądzę, że osobiście, nie mogę dłużej brać udziału w tej gimnastyce. Nie umiem znaleźć dystansu.
- Dlaczego?
- Nie mogę być równocześnie twórcą i tworzywem. Mam chyba prawo wyboru.
- Dlaczego?
- Nie mogę być równocześnie twórcą i tworzywem. Mam chyba prawo wyboru.
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Prawo wyboru to fajna sprawa. Szkoda, że ciała nie można sobie wybrać. Zostaje więc dłubanie w tym co się ma.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To moze go poprostu podzielę, bo jako, że go założyłem czuje sie jednak jakims "współwłaścicielem".yacool pisze:Widzisz Fredzio, pewnych rzeczy nie przeskoczysz. To, że zamkniesz wątek, nie oznacza, że przestanie być mój.
Ale tylko dwa pierwsze posty są na temat, a potem to luźna jazda na rożne tematy i zupełnie sie do działu: Trening nie nadaje. Wiec może przeniosę te posty do jakiegos stricte Twojego wątku, tylko trzeba go jakos odpowiednio nazwać, np: "Bajania o dupie Maryni" (chociaż pewnie Kuba nie zgodzi sie na taką nazwę). Przeniosę a Ty ewentualnie zaproponujesz potem nazwę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale skoro tak, to czy nie powinieneś raczej w tym miejscu wystukać peta z lufki?grzechu_wroc pisze:- Trenerzy holenderscy trenowali ludzi słabych i pokurczonych...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
Wysyłałemmpruchni pisze:Ale skoro tak, to czy nie powinieneś raczej w tym miejscu wystukać peta z lufki?grzechu_wroc pisze:- Trenerzy holenderscy trenowali ludzi słabych i pokurczonych...
#WrocławskieIten
- jacekww
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:27
- Życiówka w maratonie: 3:53:44
Jasnowidz czy co ?yacool pisze:... Dla tego rodzaju poglądów i innych aktów niemocy sugeruję odpowiedni dział w melanżu.
Blog - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=55203
Komentarze - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=55204
Biegam swoje, co nabiegam to moje.
Komentarze - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=55204
Biegam swoje, co nabiegam to moje.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy w ramach aktualnego tytułu wątku będą tutaj wrzucane zdjęcia Marynii? To z troski o innych,którzy być może chcieliby wizualizować.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Atri, tutaj możesz powrzucać swoje zdjęcia super modela. Pamiętam bardzo inspirujący konkurs grupy warszawskiej (SBBP czy jakoś tak) sprzed lat. Trafili wtedy w dychę pod twoje talenty.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No proszę, nawet boty zainteresowały się tym wątkiem. W filtrach do wody nie orientuję się, ale znam dobre blendery do robienia soku z warzyw i owoców.Karo321 pisze:Witam was. Czy znacie może firmę, która zajmuje się sprzedażą filtrów do wody? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
A pastw sie, jezeli tego Ci potrzebayacool pisze:Stary,
nie chcę się pastwić, ale takich fatalnych i gorszych sentencji można podać wiele. Cały ludzki dorobek opiera się na podobnych mądrościach. Naprawdę, to co napisał pma i nagly1, zanim łyknąłem lewy spirytus, jest dużo lepsze niż twoja propozycja.
Ja jednak uwazam, ze bardziej troche luzu by Ci sie przydalo.
Ze o poczuciu humoru nie wspomne
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Yacool ma poczucie ale moze nie dla każdego śmieszne.
Tytuł wątku słabo komunikuje, że to ten oryginalny "wątek Yacoola".
Chciałem tylko potwierdzić, że niczego nie kasowałem, podzieliłem tylko wątek na tą cześć "o wszystkim" i przeniosłem do melanżu, i dwupostowy wątek został w dziale trening:
viewtopic.php?f=12&t=59783
Tytuł wątku słabo komunikuje, że to ten oryginalny "wątek Yacoola".
Chciałem tylko potwierdzić, że niczego nie kasowałem, podzieliłem tylko wątek na tą cześć "o wszystkim" i przeniosłem do melanżu, i dwupostowy wątek został w dziale trening:
viewtopic.php?f=12&t=59783