Komentarz do artykułu Butem w widza
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Butem w widza
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy tylko ja jestem tak dziwny, że oglądając film albo teledysk mam gdzieś to, co mają obute występujące postaci?
Nie jest to ani jedno, ani drugie. Producenci szukali po prostu do kompletu czegoś równie pokracznego jak ciężarówka, którą Björk prowadzi w teledysku, i nic lepszego nie znaleźli.W teledysku Bjork „Army of Me” ... znajdziecie buty REEBOK INSTA PUMP FURY, o których pisałem przy okazji artykułu o biegaczu lepiej ubranym niż utalentowanym. Nie jest to klasyczny przykład product placement, a raczej personalny wybór artystki.
-
- Zaprawiony W Bojach
A skąd masz taką pewność? https://www.sneakers-actus.fr/bjork-ins ... 61885.htmlKangoor5 pisze:Czy tylko ja jestem tak dziwny, że oglądając film albo teledysk mam gdzieś to, co mają obute występujące postaci?
Nie jest to ani jedno, ani drugie. Producenci szukali po prostu do kompletu czegoś równie pokracznego jak ciężarówka, którą Björk prowadzi w teledysku, i nic lepszego nie znaleźli.W teledysku Bjork „Army of Me” ... znajdziecie buty REEBOK INSTA PUMP FURY, o których pisałem przy okazji artykułu o biegaczu lepiej ubranym niż utalentowanym. Nie jest to klasyczny przykład product placement, a raczej personalny wybór artystki.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie wiem, czy jesli chodzi o Nike Cortez, to nie bylo to wykorzystane tez gdzies w serialu Aniołki Charliego. Mozna znaleźć sporo zdjeć Farrah Fawcett jeżdżącej na deskorolce właśnie w Cortez ale nie wiem czy ograniczało sie to tylko do reklamy czy miało jakiś związek z serialem.