POCZET MODELI BIEGANIE.PL
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Celem jest rozwój modelarstwa biegowego.
To przecież oczywiste.
To przecież oczywiste.
- willneverwalkagain
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fredziu, czy prawa autorskie masz zastrzezone, bo ja tu mysle o moich biednych niebiegajacych kolezankach, ktore na pewno bardzo by chetnie sobie poogladaly! Tak malo mamy radosci w zyciu! Czy Panowie sie zgadzaja na rozpowszechnianie?
GG 380 33 23
-
- Stary Wyga
No dobra, jak tylko dorwę cyfrówkę, to też wyślę zdjęcie z moim greckim profilem, na którym będę udawał greka. :hahaha Czy pod kategorię modelarstwa mogą podpadać osobiste psy? Bo mój jest najpiękniejszy z całej wsi, więc jakby co, to też podeślę...
PS. Do Wojtka: No a gdzie fotki modelarskie najmłodszych latorośli???
PS. Do Wojtka: No a gdzie fotki modelarskie najmłodszych latorośli???
grek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Słuchajcie - grek przysłał przed chwilą jeden z najfajniejszych modeli - naprawdę SUPER SUPER SUPER -po prostu padłem jak go zobaczyłem.
Juz umieszczony na pierwszej stronie.
Willnever...oczywiście wszystkim pokazuj.
No i rzeczywiście - coś Panie nie bardzo się garną - chociaż to trochę moja wina - na pikniku była Willnver i mogłem był jej zdjęcie zrobić. Ale to chyba dlatego, zę myślałem na początku, że to będzie tylko dla facetów, sorry.
Nadal czekamy na kolejne modele z kraju i ze swiata.
GREK - jeszcze raz BRAWO !!!!
(Edited by FREDZIO at 12:42 pm on June 10, 2003)
Juz umieszczony na pierwszej stronie.
Willnever...oczywiście wszystkim pokazuj.
No i rzeczywiście - coś Panie nie bardzo się garną - chociaż to trochę moja wina - na pikniku była Willnver i mogłem był jej zdjęcie zrobić. Ale to chyba dlatego, zę myślałem na początku, że to będzie tylko dla facetów, sorry.
Nadal czekamy na kolejne modele z kraju i ze swiata.
GREK - jeszcze raz BRAWO !!!!
(Edited by FREDZIO at 12:42 pm on June 10, 2003)
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
trochę offtopic.
ostatnio jak czytam posty Ojli1 i Kiniaka to zawsze jest tam coś w stylu: ale fajnie, strasznie bysmy chciały pobiegac, no kurczę aż nas roznosi, już się ubieramy na bieganie, niestety nie będziemy biegać, niestety nie udało nam się biegać.. żałujemy bardzo, ale fajnie, strasznie bysmy chciały biegać, roznosi nas energia itepe
dziewczyny, kuna no, weźcie się w garsć
ostatnio jak czytam posty Ojli1 i Kiniaka to zawsze jest tam coś w stylu: ale fajnie, strasznie bysmy chciały pobiegac, no kurczę aż nas roznosi, już się ubieramy na bieganie, niestety nie będziemy biegać, niestety nie udało nam się biegać.. żałujemy bardzo, ale fajnie, strasznie bysmy chciały biegać, roznosi nas energia itepe
dziewczyny, kuna no, weźcie się w garsć

Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Grubcio, przecież chyba widzisz mojego nicka - zaczyna się Oj! 
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Grubcio- biegać biegam, tylko nie zawsze mam czas, żeby podjechać do parku. I nie zawsze w tych godzinach biegam co inni, niestety muszę bieganie godzić z innymi dyscyplinami. Dzisiaj idę biegać, ale nie wiem gdzie
, bo nie wiem o której wrócę z racji obowiązków domowych....
Krzycho: Iron Challenge jest tydzień po bieliku, chętnie bym się wybrała, zobaczę czy na rajdzie nie zostanę zajeżdżona (tak twierdzi Gaweł
)
Jolu: będziesz w środę tak aby trochę mi pokibicować? Pójdę do parku, pobiegam, odrysujesz moje zwłoki od chodnika i wyślesz Fredziowi do umieszczenia na forum

Krzycho: Iron Challenge jest tydzień po bieliku, chętnie bym się wybrała, zobaczę czy na rajdzie nie zostanę zajeżdżona (tak twierdzi Gaweł

Jolu: będziesz w środę tak aby trochę mi pokibicować? Pójdę do parku, pobiegam, odrysujesz moje zwłoki od chodnika i wyślesz Fredziowi do umieszczenia na forum

Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)