Adam Klein pisze:Ojej, strasznie Ci dziękujemy.yacool pisze:....jedno mogę powiedzieć, że nie biorę kasy za napędzanie tego forum.
A to nie jest tak ,że płacą od 10 tyś postów?
Adam Klein pisze:Ojej, strasznie Ci dziękujemy.yacool pisze:....jedno mogę powiedzieć, że nie biorę kasy za napędzanie tego forum.
I jak długo ich masz? Gdzie oni są? Sprecyzuje gdzie oni są, bo dostanę odpowiedź "W Kambodży" - na jakim poziomie znajdowali się, a na jakim są obecnie?yacool pisze:Odpowiedź jest prosta - bo takich zawodników mam..
+1Adam Klein pisze:Sub 38 / 40 km/tydz ?
Jaki termin?
Doceniam i dobrze życzę.Adam Klein pisze:Ojej, strasznie Ci dziękujemy.
Próbuj.To znakomity sposób na rozwój trenerski. Dużo lepszy niż rozpiska planów.Arti pisze:Może trzeba zrobić nabór np z przedziału 35-36 i doprowadzić ich do 32-31?
Widzę, że zaczynasz uderzać w tony kleksa, a jako że to buraczany wątek, to adekwatnie odpowiem: są i mają się dobrze.infernal pisze:I jak długo ich masz? Gdzie oni są? Sprecyzuje gdzie oni są, bo dostanę odpowiedź "W Kambodży" - na jakim poziomie znajdowali się, a na jakim są obecnie?
Nie interesuje mnie 10km. Nie biegam.Moim celem jest sub 3 w ciągu dwóch lat.yacool pisze:Doceniam i dobrze życzę.Adam Klein pisze:Ojej, strasznie Ci dziękujemy.Próbuj.To znakomity sposób na rozwój trenerski. Dużo lepszy niż rozpiska planów.Arti pisze:Może trzeba zrobić nabór np z przedziału 35-36 i doprowadzić ich do 32-31?
Widzę, że zaczynasz uderzać w tony kleksa, a jako że to buraczany wątek, to adekwatnie odpowiem: są i mają się dobrze.infernal pisze:I jak długo ich masz? Gdzie oni są? Sprecyzuje gdzie oni są, bo dostanę odpowiedź "W Kambodży" - na jakim poziomie znajdowali się, a na jakim są obecnie?
Co do Siedlaka to chyba się przestraszył, że mógłby raptem znaleźć się na widelcu.
Unikanie odpowedzi na niewygodne pytania nie buduje dobrego pijaru :-P Nich spindoktor ma to na uwadze :-DYacool pisze:Widzę, że zaczynasz uderzać w tony kleksa, a jako że to buraczany wątek, to adekwatnie odpowiem: są i mają się dobrze.
Podaj metodę szkoleniową co do której nie ma żadnych wątpliwości, że nie istnieje inna metoda dająca lepsze rezultaty. To jest właśnie przykład założenia, na podstawie którego buduje się podobne ścieżki rozwoju i ocenia danego trenera.Tarnovia pisze: (...) wybitne metody szkoleniowe
To zaczyna przypominać dzień świstaka. Od jakiej skali trener jest uznawany za geniusza i dlaczego mam to w dupie? Po odpowiedź odsyłam do wcześniejszych postów.Piotrolll pisze:Jak to się sprawdzi to zapewne zostaniesz uznany za geniusza :D Niestety nigdy do tego niedojdzie bez dużej skali.