Moderator: infernal
Jest oczywiście, ale nie chciałem się ścigać skoro teraz mnie w najbliższy weekend to czekakeiw pisze:Parku w Kaliszu nie macie?![]()
Trochę chęci a nie narzekania
Trueeeeeeeee!sochers pisze:Za wolno biegasz, to Cię pęd powietrza nie chłodzi![]()
![]()
Jasna sprawa!sebastian899 pisze:Przy tych temperaturach jak robisz jakiś akcent to weź poprawkę na pogodę. Nie ma sensu na siłe trzymać się planu bo w przeciwnym razie takie treningi mogą być koszmarem .
No niby na miejsce, ale w kategoriach ciężko biec na miejsce - nie zna się kto gdzie się łapiesebastian899 pisze:Gratulacje 1 miejsca w kategorii, no do pogody szczęścia nie mieliscie, dzień wcześniej pewnie było by dużo łatwiej .Bieg należący do tych gdzie biegnie się na miejsce, zwłaszcza przy takiej pogodzie, więc taktycznie idealnie rozegrany .Fajnie bo z tekstu wylewa się jaka frajdę masz z biegania i ile każde zawody przynoszą emocji, radości , takiej pozytywnej adrenaliny , odpocznij i powodzenia w 2 części sezonu.
Dziękuje Adamadam99 pisze:Również moje gratulacje!
Pozwól głowie i nogom trochę odpocząć a zobaczysz, że będzie jeszcze lepiej
Dzięki!ziko303 pisze:Graty, teraz to już wizyty w przedszkolach i zakładach pracy, a jesienią ogień
Dziękuje Jackujacekww pisze:Puchar gigant, bardzo dobry bieg taktyczny z tych gdzie czas nie gra pierwszoplanowej roli. Gratulacje, fajnie czytać relacje z udanych zawodów.
Masz już wybraną datę/miejsce na sub90?
Why?ziko303 pisze:Zdecydowanie Kościan
Dziękuje bardzo!Logadin pisze:Trochę spóźnone ale graty! Dobra, solidna robota
Dziękuje!marcin9709 pisze:Gratulacje. Muszę wziąć się w garść, bo gdy zaczynałeś byłeś na podobnym poziomie co ja, a teraz zaczynasz mi powoli odjeżdżać
.
Nie znam imprez, ja wybrałem Łowicz, Ty zapewne coś bliżej siebie szukasz.infernal pisze: Dziękuje JackuHmmm, właśnie myślę nad Kościanem albo Szamotuły. Jakieś sugestie?