o neuronach
- snake2
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
o czym myslicie podczas biegania? o pracy? odleglosciach? niebieskich ptakach?ptakach w innych kolorach? mnie sie wczoraj przypomnial w trakcie biegania karp po staropolsku, ktorego jadlem na Wigilie. z tego powodu chyba pojde dzisiaj do psychiatry 

- romek
- Zaprawiony W Bojach
ja mysle o wielu roznych rzeczach - nie ma jakos reguly o czym; czasem mi sie myli ile juz biegne - mam juz pulsometr wiec z tym ostatnim nie bedzie juz pewnie problemu.
A z tym karpiem i psychiatra to chyba przesadzasz ... chyba, ze nie mowisz nam calej prawdy ...
A z tym karpiem i psychiatra to chyba przesadzasz ... chyba, ze nie mowisz nam calej prawdy ...

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
O panienkach:hej:
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Wylaczam sie, zamykam sie we wlasnych myslach, wtedy czesto nic nie widze i nic nie slysze, poprostu biegne i rozmyslam o sprawach baaardzo odleglych od rzeczywistosci...chyba dlatego lubie biegac sama.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja podczas biegania kiedys wymyslilem jak rozwiazac zadanie z matematyki z ktorym nie moglem sobie poradzic. A nieco pozniej wpadlem na taki pomysl, ze flamastrem na rece wypisywalem sobie slowka angielskie i podczas biegu sie ich uczylem.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czasami to jedyna okazja żeby spokojnie się nad czymś zastanowić. Nikt nie przeszkadza, nigdzie się nie trzeba spieszyć
, nogi się same kręcą. To lubię.

Michał
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
Planuję..kiedy co i w jakiej kolejnosci mam zrobic..co chce sobie kupic..czego potrzebuje.. takie tam...nie moge za to myslec np. o tym co sie nauczylam wczesniej..chcialam kiedys podczas biegu powtorzyc sobei all ale nie moglam..nie moglam sie skoncentrowac..
(Edited by Ula at 8:46 pm on June 6, 2003)
(Edited by Ula at 8:46 pm on June 6, 2003)
- Sandy
- Wyga
Kiedy biegne zawsze slucham muzyki. Muzyka, której slucham, jest zawsze zwiazana z moimi wspomieniami. Biegnac wspominam. Mysle o ludziach , których spotkalam .
Aaa......o forumowiczach mysle czasami. Zwlaszcza o tych , którzy imponuja mi swoja determinacja. O ciekawostkach Kledzika , o Dawidku, który moim zdaniem zajdzie daleko, o niejakim Irko S, który zaimponowal mi od samego poczatku swoja szczeroscia i konsekwencja, mysle o osobach ,które podobnie jak ja , dopiero zaczynaja ( Malgosiu pozdrawiam Cie przy tej okazji), tak naprawde to bardzo czesto korzystam z Waszego doswiadczenia przekazywanego na tym Forum i podczas biegania przypominam sobie Wasze wskazowki. Dzieki:)
Tak sobie wlasnie mysle.................ZE MYSLE !:o
Aaa......o forumowiczach mysle czasami. Zwlaszcza o tych , którzy imponuja mi swoja determinacja. O ciekawostkach Kledzika , o Dawidku, który moim zdaniem zajdzie daleko, o niejakim Irko S, który zaimponowal mi od samego poczatku swoja szczeroscia i konsekwencja, mysle o osobach ,które podobnie jak ja , dopiero zaczynaja ( Malgosiu pozdrawiam Cie przy tej okazji), tak naprawde to bardzo czesto korzystam z Waszego doswiadczenia przekazywanego na tym Forum i podczas biegania przypominam sobie Wasze wskazowki. Dzieki:)
Tak sobie wlasnie mysle.................ZE MYSLE !:o
Zycie to tylko chwila, ale jaka soczysta !
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Oh Sandy!!! Ale sprawiałs mi miłą niespodziankęo Dawidku, który moim zdaniem zajdzie daleko

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Sandy
- Wyga
Nie jestem wróżką Dawidku, tak tylko pomyślałam, ale jeśli to coś złego,
to sorry, nie chciałam Cię urazić. Czytałam na Forum o Twoich niedawnych sukcesach i zaimponowało mi to . To wszystko
to sorry, nie chciałam Cię urazić. Czytałam na Forum o Twoich niedawnych sukcesach i zaimponowało mi to . To wszystko

Zycie to tylko chwila, ale jaka soczysta !
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Sandy - Ty mnie nie nie uraziłas, Ty mnie rozweseliłaś, bardzo Ci dziekuje za dodanie mi wiary 
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- gato
- Zaprawiony W Bojach
tak jak większość z nas myślę o codziennych sprawach i jak je zaplanować, załatwić w nadchodzących dniach, albo o tym jak się fajnie biegnie. Ale najbardziej lubię, kiedy udaje się nie myśleć o niczym. Czy wam też zdarza się, że nagle jakby budzicie się ze snu i okazuje się, że przebiegliście ładny kawałek drogi?
gato
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!