Ring
- Grakh
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Może czas zrobić temat ring dla niektórych Panów, którzy przejawiają większe aspiracje niż dają im tematy rozpoczęte. Dlatego tak często ostatnio temat rozpoczęty jest zaśmiecany. Dzięki temu nie będzie trzeba usuwać tematów ponieważ do ringu będzie wchodziło się w wiadomym celu i wchodząc będzie się ponosiło ryzyko przeczytania chamstwa na odpowiednio beznadziejnym poziomie.
:-))
Pamietaj - jestes niepowtarzalny, podobnie jak wszyscy pozostali.
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Kogo masz na mysli mowiac "niektorych Panow"?Quote: from Grakh on 3:55 pm on June 2, 2003
Może czas zrobić temat ring dla niektórych Panów, którzy przejawiają większe aspiracje niż dają im tematy rozpoczęte.
I niezbyt rozumiem idee tego pomyslu...
Pozdrawiam
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
- Grakh
- Rozgrzewający Się
Wystarczy prześledzić temat: I Ogólnopolski Zjazd Forumowiczów Bieganie.pl. , Efedryna.
:-))
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No no - ciekawy pomysł. Juz widze oczyma wyobraźni, jak moja dyskusja z Adammem (ze zlotu forumowiczów czy naklajek na samochód) zbliża się do niebezpiecznych rejonów - i wtedy ja propnuję Adammowi: Adamm - przejdźmy do Ringu.
No i tam sie zaczyna - żaden moderator nie może nam nic powiedzieć
Ja do Adamma - Ty piiiiiii
Adamm do mnie - O ty piiiiiii
krew się leje, dziewczyny mdleja, sekundanci włączaja się do boju sami też obrywają, nikt już nie czyta niczego innego na forum tylko wchodzi do Ringu, strony ringu zapełniaja się w zastraszającym tempie, Jest najpierw Ring, ale zaraz potem trzeba otworzyć Ring2 bo tam już jest 34 strony i się zawija, więc wołam: Break break - panowie i jeszcze żywe panie - przenosimy się do Ring 2, i od nowa piiiiii ppiiiiiiiii.........piiiiiii............piiii piiiiiii piipiipipiipip pi i i ipip p p i iipipip p i pi pipip i p Ringg3 pi i i pi i ipi pip ip Ring 5 pi ippipiiiiipip Ring 28, Ring 84.........
Totalna [size=0.3]rozpierducha[/size] typowa do forum onetu czy wyborczej.
I co dalej??
No i tam sie zaczyna - żaden moderator nie może nam nic powiedzieć
Ja do Adamma - Ty piiiiiii
Adamm do mnie - O ty piiiiiii
krew się leje, dziewczyny mdleja, sekundanci włączaja się do boju sami też obrywają, nikt już nie czyta niczego innego na forum tylko wchodzi do Ringu, strony ringu zapełniaja się w zastraszającym tempie, Jest najpierw Ring, ale zaraz potem trzeba otworzyć Ring2 bo tam już jest 34 strony i się zawija, więc wołam: Break break - panowie i jeszcze żywe panie - przenosimy się do Ring 2, i od nowa piiiiii ppiiiiiiiii.........piiiiiii............piiii piiiiiii piipiipipiipip pi i i ipip p p i iipipip p i pi pipip i p Ringg3 pi i i pi i ipi pip ip Ring 5 pi ippipiiiiipip Ring 28, Ring 84.........
Totalna [size=0.3]rozpierducha[/size] typowa do forum onetu czy wyborczej.
I co dalej??