Ultra Forum ?

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
rufuz

Nieprzeczytany post

Nie bardzo wiedzialem gdzie zrobic ten wpis ale sprawa dotyczy tego dzialu wiec zrobie wpis tutaj.
W zwiazku z wykasowaniem moim postow i blokowaniem kolejnych nie bede robil kolejnych wpisow w tym dziale. Nie wiedziec dlaczego kazdy moj kolejny post ma byc blokowany. Fakt moze bylo w moich wpisach za duzo gadania o sprawach malo istotnych. Nie chce mi sie prowadzic jakis wojen, przepychanek z adminem nie ma na to czasu i ochoty itp Dzis dostalem od admina takia oto wiadomosc:

Witam.

Każdy kolejny wątek o twoich planach biegowych w dziale Biegi górskie i ultra zostanie bez ostrzeżenia usunięty.

Zapraszam serdecznie do stworzenia bloga (w odpowiednim dziale), na którym będziesz relacjonował swoje starty.

Jednocześnie wyrażam ubolewanie, że nie chcesz słuchać próśb moich i innych użytkowników oraz że drwisz sobie z ostrzeżeń.

Pozdrawiam

Jesli admin twierdzi, ze w mouch wpisach bylo zbyt duzo nie istotnych informacji, ze z moich wpisow zrobil sie "moj prywatny blog" to co ma sie w takim razie pojawiac w tym dziale ?
New Balance but biegowy
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po pierwsze nie od admina, tylko od moderatora, poza tym nie ma problemu, żebyś napisał wprost od którego - ode mnie :)

w dziale biegi górskie i ultra pojawiają się treści w tym temacie. mogą to od czasu do czasu być relacje osobiste z biegów, pod warunkiem, że coś wnoszą, że są bardzo ciekawe, że prowokują dyskusje itd.

tymczasem ty zakładasz kolejne tematy, w których poza twoimi lakonicznymi wpisami niewiele się pojawia. kilkakrotnie zostały zwrócone tobie uwagi, które wydrwiłeś - a warto byłoby się nad nimi zastanowić.

co do pytania "co ma się pojawiać w tym dziale?" - łatwo to sprawdzić, wystarczy przejrzeć ten dział i poczytać.

treści przez ciebie publikowane doskonale nadają się do działu blogów - po raz kolejny zapraszam właśnie tam.

aha - zostałeś wcześniej uprzejmie napomniany, następnie ostrzeżony, tłumaczyliśmy skąd się biorą nasze uwagi i co powinieneś zrobić. zlekceważyłeś to, więc teraz proszę nie dziw się, że spełniłem swoją obietnicę.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
rufuz

Nieprzeczytany post

Moj zamysl byl taki aby prezentowac ciekawe miejsca gdzie odbywaja sie imprezy biegowe ale najwidoczniej to forum nie jest do tego przeznaczone :ble: Nie rozumiem zablokowania tematu o KRS. Widocznie nie jestem na tyke "kumaty" aby zrozumiec zasady robienia wpisow na tym forum :ble:
Tak zapobiegawczo: nie, nie obrazilem sie :ble:
Prosze moderatora o usuniecie mojego konta z forum. Jednoczesnie wielkie dzieki za wspolnie spedzony czas na bieganie.pl :ble: Do zobaczenia na trasach biegowych :ble:
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:Moj zamysl byl taki aby prezentowac ciekawe miejsca gdzie odbywaja sie imprezy biegowe ale najwidoczniej to forum nie jest do tego przeznaczone :ble: Nie rozumiem zablokowania tematu o KRS. Widocznie nie jestem na tyke "kumaty" aby zrozumiec zasady robienia wpisow na tym forum :ble:
Tak zapobiegawczo: nie, nie obrazilem sie :ble:
Prosze moderatora o usuniecie mojego konta z forum. Jednoczesnie wielkie dzieki za wspolnie spedzony czas na bieganie.pl :ble: Do zobaczenia na trasach biegowych :ble:
Nie dziwię się. A już namawianie do tego aby posty i wątki prowokowały do dyskusji to istna prowokacja ;)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
rufuz

Nieprzeczytany post

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
i co ja biedny teraz poczne :hahaha: jako forumowy "ronin" :hahaha:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:po pierwsze nie od admina, tylko od moderatora, poza tym nie ma problemu, żebyś napisał wprost od którego - ode mnie :)

w dziale biegi górskie i ultra pojawiają się treści w tym temacie. mogą to od czasu do czasu być relacje osobiste z biegów, pod warunkiem, że coś wnoszą, że są bardzo ciekawe, że prowokują dyskusje itd.

tymczasem ty zakładasz kolejne tematy, w których poza twoimi lakonicznymi wpisami niewiele się pojawia. kilkakrotnie zostały zwrócone tobie uwagi, które wydrwiłeś - a warto byłoby się nad nimi zastanowić.

co do pytania "co ma się pojawiać w tym dziale?" - łatwo to sprawdzić, wystarczy przejrzeć ten dział i poczytać.

treści przez ciebie publikowane doskonale nadają się do działu blogów - po raz kolejny zapraszam właśnie tam.

aha - zostałeś wcześniej uprzejmie napomniany, następnie ostrzeżony, tłumaczyliśmy skąd się biorą nasze uwagi i co powinieneś zrobić. zlekceważyłeś to, więc teraz proszę nie dziw się, że spełniłem swoją obietnicę.
A może powinniśmy odbyć jakąś dyskusję na temat organizacji forum? W końcu wszystko zawsze jakoś się zaczyna i kończy, może da się coś zorganizować lepiej?
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no pewnie! bardzo chętnie :)

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
rufuz

Nieprzeczytany post

najwidoczniej moje lakoniczne wpisy nie byly interesujace dla innych :hej: Szkoda mi odchodzic z tego forum bo od 2005 roku troche tu "nabazgrolilem" :ble: Najwidoczniej szersza aktywnosc na tym forum moze prowadzic jakas waska grupa osob a reszta amartorow biegania to tylko taki upiekszajacy dodatek :ble: Moderator oczywiscie byl laskaw mnie z gory ostrzec, nie wiedzac co napisze w kolejnych postach, ze wszystkie moje wpisy w tym dziale beda kasowane. Jasnowidz jakis czy co :hahaha:
Proponuje, jak napisal Adam, jaks reorganizacje forum bo czesto wychodzi jakis "groch z kapusta".
Jesli nie mozna pisac o przygotowaniach do biegu, krotkich opisow imprezy to o czym mozna w takim razie. Kazdy moze przejrzec wpisy w tym dziale i zobaczyc "co powinno sie pojawiac". Wiekszosc wpisow w tym dziale to czesto krotkie lakoniczne wypowiedzi forumowiczow.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dobra, Rufuz, nie tragizuj, zabierz głos tutaj: viewtopic.php?f=6&t=59588
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bardzo nie lubię, jak ktoś przeinacza fakty, bo mu wygodnie.

nie
Moderator oczywiscie byl laskaw mnie z gory ostrzec, nie wiedzac co napisze w kolejnych postach, ze wszystkie moje wpisy w tym dziale beda kasowane
tylko był łaskaw uprzedzić, że
Każdy kolejny wątek o twoich planach biegowych w dziale Biegi górskie i ultra zostanie bez ostrzeżenia usunięty
pisz sobie, jeśli wola, komentuj, tocz dyskusje itd. Ale nie zakładaj kolejnych wątków o twoich prywatnych planach biegowych w tym dziale - na to miejsce jest w dziale blogi.

aha, no i zastanów się, czy mamy tobie usuwać konto - bo niby o to poprosiłeś, ale nadal piszesz, więc już nie wiem :P

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:najwidoczniej moje lakoniczne wpisy nie byly interesujace dla innych :hej: Szkoda mi odchodzic z tego forum bo od 2005 roku troche tu "nabazgrolilem" :ble:
A dlaczego mialbys odchodzic? Przecierz nie chodzi o to, CO, czy ILE piszesz, tylko GDZIE to wszystko umieszczasz.
Wrzuc to na swojego bloga, w czym problem? :niewiem:
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja w sumie lubiłem czytać twoje wpisy, ale chyba też byłbym za tym, byś je prowadził w jednym wątku - twoim blogu.
Nie odchodź :-)

Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
rufuz

Nieprzeczytany post

Ok zrobie tak, ze do dzialu wrzuce temat imprezy co gdzie i jak a moje prywatne przemyslenia o biletach, hotelach itp poleca do bloga i tyle :hejhej:
ODPOWIEDZ