Nawet BS po lesie, a teraz już liści jest sporo, wypadł identycznie jak z pomiaru Strydem.
Oby tak dalej
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Te zapowiedziane "nowości", to jedynie przywrócenie funkcjonalności znanych opcji np. z V800.Manual stride sensor calibration
UPDATE 4.0
Timing: October 2019
What’s included:
- Fitness Test: You can do it both with wrist-based heart rate and chest strap heart rate sensor.
- Zone Lock: You can lock a training zone during your workout.
- Lap details: time, distance, average pace etc., in the training file on your Vantage watch.
- Manual stride sensor calibration
UPDATE 5.0
Timing: December 2019
What’s included:
- Strava Live Segments support (only for Vantage V).
- Race Pace.
czepiasz się.kkkrzysiek pisze:Nie chcę się czepiać, ale trochę słabo to wygląda - październik 2019? Takie zapowiedzi to wrzuca się góra tydzień przed wypuszczeniem, a nie pół roku.
A więc moje narzekania i zapewne innych dały jakiś odzew...szkoda że tak późno bo w międzyczasie kupiłam inny model współpracujący ze strydem za 1/4 ceny VV. Zobaczymy czy chłopcy z Polara się wyrobią do gwiazdki ....keiw pisze:Polar ostatnio wprowadził zmiany w swojej "drodze aktualizacji" serii Vantage:
https://www.polar.com/en/vantage/updates
W październikowej v4 doszło w końcu to, na co od dawna czekam i nie rozumiem jak zegarek "PRO" nie miał tego od początku
Manual stride sensor calibration
Tak się składa, że w piątek/sobota/niedziela będę biegał na gościnnych występach w okolicach Jasne Błonia, Park Kasprowicza, Arkonka, więc jest okazja potestowania razem z 5x plus :uuusmiech:keiw pisze:Dodam, że widać zdecydowaną poprawę w rejestrowaniu śladu GPS przez V-V po ostatniej aktualizacji.
Pomiar pulsu też spisuje się dobrze. Można to sprawdzić na tym wykresie.