:uuusmiech: :uuusmiech:
Ekstra!
A co do piatku to może na AWF jest coś gdzie mozna wypić herbatę koło północy?
Jadę dziś chyba wieczorem rowerem do Kamedułów na koncert pamieci Jonasz Kofty to może wracając wypatrzę coś.
No ja też się nastawiałem raczej na Lasek Bielański.
Ale tak gwoli uściślenia, to PAwłowi nie chodziło o to, żebysmy zrobili tą trase na która nastawiamy się w sobotę. Na Młocinach jest pętla, która ma 3,6 km i jemu chodziło, zebyśmy przebiegli tą pętlę - pewnie ze dwa razy.
Słuchajcie - tak czy inaczej pojawmy się na Podleśnej koło szlabanu o 21:30 i tam zdecydujemy w zależności od tego ile będzie osób i jakie będą nastroje - czy biegniemy w Lesie Bielańskim czy jedziemy do Młocin.
No bo PAwła samochód też kilka osób pomiescic może.
A parapetuffka to z miłą chęcią - pewnie na imprezę to się nagle pojawi dużo więcej biegaczy niz na SBBP przychodzi. :uuusmiech:
Teraz do mnie dotarło, że nie wiem czy inni podobnie ale ja jak proponowałem nocny bieg to wyobrażałem sobie własnie bieganie po lesie, bez latarni, bez ludzi a tylko z naszymi swiatełkami. Taki trochę magiczny nastrój. A w parku na Młocinach o 21.30 to tego nie będzie. Dlatego proponuję byśmy w nocy przebiegli się klasycznie po lesie a dopiero potem przemieścili się do tego czy innego miejsca aby pogadać.
raczej o tej porze to na mlocinach nie bedzie nikogo. Jak ja tam biegam kolo 16 to spotykam teraz ze 2 osoby i to wszystko; o 21 to bedzie tam pusciutenko.
Joycat- czy na imprezke mozna z druga polowka przyjsc?
Wow ( dawniej "śjeja") !!!
Tego wątku nie można na chwilę spuszczać z oczu. Pawel zaprasza na pobiegową herbatkę, Joycat na parapetówkę ( Joy, co my byśmy bez Ciebie zrobili), Fredzio z Grubciem szykują nowe trasy biegowe, Kledzik zapewne nie wytrzyma i się przeprowadzi, biegi nocne rozprzestrzeniają się na coraz to nowe obszary . A ja siedzę przed komputerem z radosnym uśmiechem i zacieram ręce. INTEGRACJA, oj tak, tak.
Pit - oczywiście mam cyfrową wersje plakatu, ale co ważniejsze mam również same plakaty. W sobotę będę je miał przy sobie, jak również ok. pół kilo ulotek.
Ale mnie korci ten piątek. Powiem żonie, że idę sobie w nocy pobiegać po Lasku Bielańskim bo wszyscy tak robią! Powinna uwierzyć.
To co, widzimy siê dzisiaj na Podle¶nej o 21.30? Ja ju¿ za³atwi³am sobie w domu wyj¶cie
Pogoda co prawda w Warszawie popsu³a siê, trochê pada i jest ch³odniej ni¿ w ostatnich dniach, ale co to dla nas.
Moja zamówiona w poniedzia³ek lampka jeszcze nie nadesz³a, ale nie tracê nadziei, ¿e jednak dostanê j± dzisiaj
Sobotnie Bieganie Grupy Biegaczy?
Sobotnie Bieganie Great Britain?
Sami Biegacze Grupą Biegną?
Sami Bardzo Grubi Biegacze?
Super Bardzo Grubi Biegacze?
Sobota Bielany Grupowe Bieganie?