ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Ania102, Paulina, gratuluję swietnych wyników.
Ja ostatni czas nie trenowalam, bo właśnie wracam z długiej podróży. Jak się ogarnę (tj umyję i wyśpię) to wrzucę kilka fotek.
Ja ostatni czas nie trenowalam, bo właśnie wracam z długiej podróży. Jak się ogarnę (tj umyję i wyśpię) to wrzucę kilka fotek.
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
Dawno nie było fotek z podróży.
3 z Nepalu, w tym nawet ja, w momencie gdy zachwyciły mnie dzwonki na dachu świątyni podzwaniające przy podmuchu wiatru.
Kraj magiczny, ekstremalna bieda, wszystko w rozsypce. W Katmandu koszmarny smog, aż po kilku minutach na ulicy czuć pył w zębach, o bieganiu nie ma mowy, ale już po kilku godzinach można tylko kochać to miasto. Na pewno chcę tu jeszcze wrócić, na treking w góry.
3 z Nepalu, w tym nawet ja, w momencie gdy zachwyciły mnie dzwonki na dachu świątyni podzwaniające przy podmuchu wiatru.
Kraj magiczny, ekstremalna bieda, wszystko w rozsypce. W Katmandu koszmarny smog, aż po kilku minutach na ulicy czuć pył w zębach, o bieganiu nie ma mowy, ale już po kilku godzinach można tylko kochać to miasto. Na pewno chcę tu jeszcze wrócić, na treking w góry.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
I Indie. Ponoć można pokochać albo znienawidzić. Ja się zakochałam i teraz tęsknię. Tam skorupa ziemska jest chyba niezwykle wrażliwa na przenikanie energii z Matki Ziemi - tylko tyle powiem. Nie ma słów, by opisać tego kraju.
Ostatnie zdjęcie nieostre (wiem) ale ciekawe.
Ostatnie zdjęcie nieostre (wiem) ale ciekawe.
-
- Zaprawiony W Bojach
Super miejsca. Wybieram się na trekking ale w tym roku, po raz kolejny Nepal przegrał z NYC maraton. Póki co na weekend majowy pomykam w wysoki Atlas a trek do bazy pod Everestem musi poczekać do przyszłego roku,...
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O, Ania, fajna podróż, cieszę się, się udała. Piękne zdjęcia!
Mój kolega w ub. wtorek poleciał do Katmandu, z zamiarem treku w stronę Annapurny. Mnie aż tak w tamte strony nie ciągnie, No, ale zawsze to trochę egzotyki i zmiana horyzontów i klimatów. Chociaż za oknem tez ciągle zmiana klimatów, u nas rano padał śnieg .
Ja pojutrze mam zamiar udać się w przedświąteczną mini-podróż. A tymczasem przedświąteczny kot .
Mój kolega w ub. wtorek poleciał do Katmandu, z zamiarem treku w stronę Annapurny. Mnie aż tak w tamte strony nie ciągnie, No, ale zawsze to trochę egzotyki i zmiana horyzontów i klimatów. Chociaż za oknem tez ciągle zmiana klimatów, u nas rano padał śnieg .
Ja pojutrze mam zamiar udać się w przedświąteczną mini-podróż. A tymczasem przedświąteczny kot .
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
kota nigdy za dużo.
ja cos tam potruchtałem dzis, ale nie za wiele.
ja cos tam potruchtałem dzis, ale nie za wiele.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
Beata, Twoj kot prawdziwy majstersztyk! Wspaniałe zdjęcie.
Cichy, Twoj tez.
Beata, ja tez myślałam, ze to nie dla mnie, ale zauroczylo mnie Katmandu i chcę tam wrócić, a skoro już, to przy okazji robiąc treking. Wlasnie Annapurna base camp mi polecano, jako najciekawszy. Na Everest wiekszy ruch no i sam base camp to smietnisko.
W ogóle zanieczyszczenie środowiska to tam ogromny problem. Zawsze na wyjazdach chcę pobiegać, ale ani w Katmandu, ani tym bardziej w Dehli nie było mowy. Smog piecze w oczy, gardło. Ja po kilku minutach zaczynalam kaszlec i wrocilam z infekcją na oskrzelach. Rozmawialam z przewodnikiem z Dehli, mowil, ze u nich, jak w czasie operacji lekarz otwiera pluca, wszyscy maja je czarne. Nawet jak nie palą.
Cichy, Twoj tez.
Beata, ja tez myślałam, ze to nie dla mnie, ale zauroczylo mnie Katmandu i chcę tam wrócić, a skoro już, to przy okazji robiąc treking. Wlasnie Annapurna base camp mi polecano, jako najciekawszy. Na Everest wiekszy ruch no i sam base camp to smietnisko.
W ogóle zanieczyszczenie środowiska to tam ogromny problem. Zawsze na wyjazdach chcę pobiegać, ale ani w Katmandu, ani tym bardziej w Dehli nie było mowy. Smog piecze w oczy, gardło. Ja po kilku minutach zaczynalam kaszlec i wrocilam z infekcją na oskrzelach. Rozmawialam z przewodnikiem z Dehli, mowil, ze u nich, jak w czasie operacji lekarz otwiera pluca, wszyscy maja je czarne. Nawet jak nie palą.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Kuba, to Ty nie wiesz, ze tu zdjęcia w kwadracie sie nie liczą ??? no chyba ze oryginalne z Hasselblada, a Te Twoje wyglada na na Huawei , poznaje po tym charakterystycznym bokehu hahahaha
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Koty jak zwykle urocze
Wieje, idzie ciepło!
Wieje, idzie ciepło!
- longtom
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47'24"
U mnie egzotyki (super!) jak również kotów (doceniam ) brak.
Niemniej trochę atrakcji w rodzinie było.
Wczoraj z żoną (debiutantka) przebiegliśmy wspólnie półmaraton.
pzdr
Niemniej trochę atrakcji w rodzinie było.
Wczoraj z żoną (debiutantka) przebiegliśmy wspólnie półmaraton.
pzdr
-
- Zaprawiony W Bojach
U mnie egzotyka miała być. Skończyło się na obecności na liście startowej Boston Maraton ( kolano ). Szkoda, bo to ostatni major. Pozostaje tylko obecność za pośrednictwem TVP SPORT,...
-
- Zaprawiony W Bojach
Cudowne zdjęcia z podróży i oczywiście kotów!
longtom gratuluję Tobie i żonie debiutantce wspólnej połówki!
Ja znów na wspólnych zawodach z bratem, tym razem w Warszawie. Cieszę się, że nic mnie nie boli ani w trakcie biegania ani po. Nabiegałam 43:25. Tak szybko nie biegałam od dwóch lat. W dodatku było to tydzień po połówce, więc jestem tym bardziej zadowolona.
longtom gratuluję Tobie i żonie debiutantce wspólnej połówki!
Ja znów na wspólnych zawodach z bratem, tym razem w Warszawie. Cieszę się, że nic mnie nie boli ani w trakcie biegania ani po. Nabiegałam 43:25. Tak szybko nie biegałam od dwóch lat. W dodatku było to tydzień po połówce, więc jestem tym bardziej zadowolona.
- beata
- Ekspert/Trener
Ania102, gratulacje i trochę zazdroszczę .
Mnie boli nie tylko w trakcie i po, ale nawet przed .
Longtom, gratulacje dla Was obojga!
Jaki ładny buff .
Svolken, witamy wśród kociarzy, ale śmieszny wąsacz! No, ale minę to ma poważną .
Mnie boli nie tylko w trakcie i po, ale nawet przed .
Longtom, gratulacje dla Was obojga!
Jaki ładny buff .
Svolken, witamy wśród kociarzy, ale śmieszny wąsacz! No, ale minę to ma poważną .