Nie patrz też na innych, każdy z nas różni się od siebie. Musisz zluzować głowę. Co z tego, że ktoś tam pobiegnie szybciej?
Rób po prostu spokojnie dalej swoje.
Moderator: infernal
Taka moja naturaSiedlak1975 pisze:Coś taki marudny po tym biegu? Gratulacje!!![]()
Z drugiej strony rozumiem rozczarowanie. Podobnie miałem w październiku po maratonie. Życiówka mocno pobita ale nie tak miało być...
Dobrze zrozumiałem, że tydzień po dyszce biegniesz połówkę? Zregenerujesz to?
Tak. Pod koniec sezonu w ubiegłym roku, bardziej to odczułem. Oby było tak jak mówisz. Może kwiecień coś przyniesie.Logadin pisze:Padłeś? Powstań. Nie pykło, shit happens. Za to w głowie będzie siedzieć i nakręci na następnym biegu. Porażki dodaja pokory ale też i odpowiedniej dawki motywacji na przyszłość.
Kalkulator nie kłamie. Może faktycznie po prostu nie byłem gotowy na więcej.mpruchni pisze:No chyba jednak nie. Po wpisaniu nowej życiówki na 10 do kalkulatora na stronie głównej mamy takie tempo zawodów na 5:infernal pisze:Może ta 5tka poniżej 20 to był przypadek?
"5000 00:19:46 00:03:57"
To 19:46 już się gdzieś chyba pojawiało?
Czego mam tam szukać?keiw pisze:Michał - przeczytaj sobie swoją stopkę, zjedz snikersa i przestań marudzić![]()
Nie patrz też na innych, każdy z nas różni się od siebie. Musisz zluzować głowę. Co z tego, że ktoś tam pobiegnie szybciej?
Rób po prostu spokojnie dalej swoje.
Dziękuje, hehe. Taki to pożyje. Taka praca, duże miastoTillo pisze:...
Dziękibezuszny pisze:...
Może i tak będzieSkoor pisze:Myślę, że jak zmienisz tytuł bloga to karma tak jak znak ">" przed 40 się obróci i na następnych zawodach będziesz bardziej zadowolonya że życiówka nie cieszy? No cóż bywa i tak, nie ma się co łamać.
Każdy ma inne priorytety. Gratulacje raz jeszcze życiówki!ziko303 pisze:Chłopie ja po 3 latach poprawiłem się o 19 sekund i się cieszę, to dopiero jest dziwactwoNie marudź "młody" i zapier....l dalej
. Zawsze jest ktoś lepszy, co ma Artur Kozłowski powiedzieć jak jego konkurenci śmigają po 27 minut? To większa przepaść na tym poziomie niż to Twoje 41 vs 39.
II zakres to będzie 4:40-45? Tak w sumie ostatnio biegałem. Swoją drogą tempo HM, ciekawe na jakie jestem gotowy... 4:30?Tillo pisze:Ten półmaraton w niedzielę? To może w środę 10 km w II zakresie na przykład?
Na S8 jak wskoczysz, to raz dwa masz do mniesochers pisze:Jest marzec, początek sezonu, a Tobie pykła życiówka na 10k i marudzisz? A przejść się do Ciebie?![]()
![]()
![]()
Może po prostu tyrka ciut za mocna i się nie zregenerowałeś na te 19s mniej? Masz jeszcze kilka miesięcy na poprawę.
A teraz powiedz co kombinujesz na połówce pobiec? Paweł ma rację, teraz nie piłuj nic ponad 2 zakres, co masz w nogach to Twoje, trochę odpoczniesz i połówkę polecisz na podbudowanie
Jak wspomniałem - też nie wiedziałem że to Ty.krabul pisze:Miło było poznać, ja sobie nie do końca zdawałem sprawę, że Ty to Ty, może się sam nie przedstawiłem, nie wiem już teraz.
przychylam się do poprzedników - rób swoje, wyniki przyjdą. Zresztą - życiówka jest życiówką, graty i głowa do góry.