Podobno jakieś wieże ma budować,...rufuz pisze:bieganie.pl bez "starego" naczelnego ? Adam nie mogles pozostac naczelnym az do emerytury "Korpo" moze Cie zniszczyc, przemielic, pozrec Miejmy nadzieje, ze nie pojdziesz na etat do FB
Alez ten czas leci. Ja tez juz jestem na bieganie.pl 9 lat
Nowemu naczelnemu zycze powodzenia
Komentarz do artykułu Zmiany na Bieganie.pl - stary Naczelny wita nowego i żegna się z czytelnikami
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Na marginesie, na FB widzę już bieganie.pl, magazynbieganie.pl i biegowe.pl. Szczególnie te ostatnie nie wiem co to jest,...Ryszard N. pisze:rufuz pisze:bieganie.pl bez "starego" naczelnego ? Adam nie mogles pozostac naczelnym az do emerytury "Korpo" moze Cie zniszczyc, przemielic, pozrec Miejmy nadzieje, ze nie pojdziesz na etat do FB
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
Portal od miesięcy "leżał i kwiczał", w zasadzie żyło tylko forum, więc jakaś zmiana wisiała w powietrzu. Dobrze, że jest nadzieja na nowe życie tego miejsca. Brakuje mi artykułów, które kiedyś pojawiały się w dużej ilości, szczególnie treści i wieści z wyczynu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mamy chwilowe problemy ale pracujemy nad tymRyszard N. pisze:Podobno jakieś wieże ma budować,...rufuz pisze:bieganie.pl bez "starego" naczelnego ? Adam nie mogles pozostac naczelnym az do emerytury "Korpo" moze Cie zniszczyc, przemielic, pozrec Miejmy nadzieje, ze nie pojdziesz na etat do FB
- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
- Życiówka w maratonie: brak
Adam Klein pisze:
To forum było także dla mnie początkiem mojej biegowej historii.
To było jeszcze w czasach kiedy nie było facebooka.
Ono jest dla mnie nierozłącznie związane z portalem.
Nadal jego oprzewaga nad facebookiem jest taka, że można prześledzić wszystkie dyskusje (zwłąszcza te merytoryczne) dlatego nadal jest moim zdaniem najważniejszym publicznym forum wymiany myśli na temat biegania.
To może wróci Fredzio ?
Tak nostalgicznie mi się zrobiło. Przypomniałem sobie swoje biegowe początki. Jak bardzo chciałem pobiegać z SBBP [np. tak: https://skarzynski.pl/2005/04/16/warsza ... rupa-sbbp/] i historię PITa, która mnie zainspirowała do biegania http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1, ... 80797.html [jest gdzieś "inny" opis tego wydarzenia, bo nie mogę znaleźć, a wydaje mi się, że był].
Życzę Kubie samych sukcesów w rozwoju strony!!!
Lejek
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam.
Dzięki za wszystko.Stworzyłeś z niczego coś fantastycznego.
Pamiętam początki,Twoją walkę o nazwę.Nie będę przytaczał szczegółów.Napisz jeżeli możesz, w jaki sposób przekonałeś poprzedniego właściciela by Ci oddał nazwę. Bo mnie to" męczy". Pewnie kosztowało Cię to fortunę? Może masz jeszcze piosenkę śpiewaną przez Kiler(kę) to wstaw lub prześlij mi ją.
"Najpierw było tylko bieganie a potem nastała technologia"
Dzięki za wszystko.Stworzyłeś z niczego coś fantastycznego.
Pamiętam początki,Twoją walkę o nazwę.Nie będę przytaczał szczegółów.Napisz jeżeli możesz, w jaki sposób przekonałeś poprzedniego właściciela by Ci oddał nazwę. Bo mnie to" męczy". Pewnie kosztowało Cię to fortunę? Może masz jeszcze piosenkę śpiewaną przez Kiler(kę) to wstaw lub prześlij mi ją.
"Najpierw było tylko bieganie a potem nastała technologia"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Lejek, Fredzio raczej nie wrócić:)
Foma, Dzieki. Piosenki niestety nie mam, Agnieszka była niezadowolona ze swojego śpiewu.
Co do reszty, napisze prywatnie.
Foma, Dzieki. Piosenki niestety nie mam, Agnieszka była niezadowolona ze swojego śpiewu.
Co do reszty, napisze prywatnie.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Też jestem ciekawy jak Ci się udało przejąć kontrolę nad bieganie.pl.
Ja pamiętam wielką kłótnię Agnieszki z chyba Jarkovskim.
Pamiętam też zbiórkę na ogłoszenie w gazecie o śmierci Basi.
Ja pamiętam wielką kłótnię Agnieszki z chyba Jarkovskim.
Pamiętam też zbiórkę na ogłoszenie w gazecie o śmierci Basi.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ówczesny właściciel (inny Adam) przekazał domenę Bennetowi i Michałowi którzy wnieśli ją do spółki.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Akurat Ci już sie dawno zmienili, ale o szczegółach narazie nie bede mowil.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dziękuję Adamie za odratowanie portalu i poprowadzenie przez 12 lat.
Czasami tu jeszcze wpadam i poczytam czy coś dodam
Na pewno portal jest potrzebny i przede wszystkim cenię go za część stricte lekkoatletyczną do której mam wielki sentyment.
Mam nadzieję, że zawsze znajdziesz czas i chęci na bieganie i bieganie.pl
Pozdro !
Arti
Czasami tu jeszcze wpadam i poczytam czy coś dodam
Na pewno portal jest potrzebny i przede wszystkim cenię go za część stricte lekkoatletyczną do której mam wielki sentyment.
Mam nadzieję, że zawsze znajdziesz czas i chęci na bieganie i bieganie.pl
Pozdro !
Arti
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Pan Rysio
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Adam odwalił kawał dobrej roboty. Napisał już chyba o wszystkim. Nie łatwo znaleźć nowe tematy, gdy prawie wszystko zostało już powiedziane. Można już tylko śledzić bieżące zawody, wyniki, jakieś premiery. Trochę go rozumiem. Szkoda tylko że odchodzi ktoś, kto był jednym z nas. Mógł się z kimś nie zgadzać, mógł mieć własne zdanie, ale każdemu dawał szansę przedstawienia swojej racji. A nowy naczelny? Co o nim właściwie wiemy? Jedynie to, że do tej pory współpracował z Nike. Kto jak kto, ale ta marka akurat budżet na autoreklamę ma nieograniczony.
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam, myśmy już napisaliśmy wiele. O tym jak było fajnie, o tym że będziemy Cię ciepło wspominać.
Napisz teraz Ty,...jak bardzo cierpisz z powodu rozstania, jak nie możesz spać po nocach, to dla nas bardzo ważne,...
Napisz teraz Ty,...jak bardzo cierpisz z powodu rozstania, jak nie możesz spać po nocach, to dla nas bardzo ważne,...