Dało by na upartego.
Wyłączyć neta w tel
Zatrzymać Garmin connect
Ale straci się notifikacje jak było już powiedziane
a biegam pewną rywalizację drużynową i nie chciałem by przeciwnik od razu wiedział ile natłukłem km ;] tylko dopiero na koniec dniamarcinnek_ pisze:Na 99% wydaje mi się że programiści garmina nie przewidzieli takiej opcji. Możesz najwyżej wyłączyć BT w zegarku, ale stracisz notyfikacje z telefonu. A tak z ciekawości, czemu by to miałoby służyć?
Co mają aktualizować jeżeli wszystko już działa jak powinno ?Jan123 pisze:Coś ostatnio od grudnia zwolnili z aktualizacjami.
kuczi pisze:Co mają aktualizować jeżeli wszystko już działa jak powinno ?Jan123 pisze:Coś ostatnio od grudnia zwolnili z aktualizacjami.
Wciskasz przycisk start (pokazują się dyscypliny do wyboru), wciskasz i przytrzymujesz przycisk UP, przechodzisz do Trening -> moje treningi i już maszAnia Pich pisze:Czy ktoś może mi pomóc ? Chodzi mi o tworzenie treningów w aplikacji Garmin Connect . Utworzyłam sobie własny trening ( ćwiczenie ). Zapisałam go i zrobiłam synchronizację z zegarkiem Feniks 5S. I teraz mam problem jak z poziomu zegarka wejść w utworzony trening ( ćwiczenie ) ? Nie mogę tego wyszukać :/ a w aplikacji Garmin Connect jest on widoczny. Dziękuję
sojer pisze:Wciskasz przycisk start (pokazują się dyscypliny do wyboru), wciskasz i przytrzymujesz przycisk UP, przechodzisz do Trening -> moje treningi i już maszAnia Pich pisze:Czy ktoś może mi pomóc ? Chodzi mi o tworzenie treningów w aplikacji Garmin Connect . Utworzyłam sobie własny trening ( ćwiczenie ). Zapisałam go i zrobiłam synchronizację z zegarkiem Feniks 5S. I teraz mam problem jak z poziomu zegarka wejść w utworzony trening ( ćwiczenie ) ? Nie mogę tego wyszukać :/ a w aplikacji Garmin Connect jest on widoczny. Dziękuję
tak dokładnieToM78 pisze:zegarek musi posiadać wysokościomierz barometryczny - różnica wysokości n.p.m