Dotychczas podczas startu używałem żeli squeezy. Chciałbym spróbować TREC, Gel Extreme Long Energy,
Czy ktoś z was ma doświadczenie z tym żelem?
Żel energetyczny-maraton
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
Siedlak1975 pisze:Dotychczas podczas startu używałem żeli squeezy. Chciałbym spróbować TREC, Gel Extreme Long Energy,
zrob długie wybieganie i sprawdzisz czy nie przeczysci , ja ostatnio testowałem https://dashrade.com/
nie chce być posądzony ,ze reklamuje swój lokalny Polski produkt , ale nie czułem ,ze jest muląco słodki, oraz nie zamarzł mi przy -5c
ja zawsze stosowałem decathlonowe
https://www.decathlon.pl/energy-fruit-m ... 09388.html
są bezpieczne ale nie wygodne duże
Ostatnio zmieniony 23 sty 2019, 19:26 przez Jan123, łącznie zmieniany 1 raz.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
wybacz, ale to juz jest troche smieszne pytanie - zele akurat podchodza w spobob dosc indywidualny, i nawet jak napisze tu 20 osob ze jest swietnie, to akurat tobie moze nie podchodzic, ba, powodowac jakies dysfunkcje zoladka takie rzeczy mozna sprawdzac jedynie organoleptycznie. chyba ze masz zelazny brzuch :D ja np mam totalnie pomieszane zele, biore co w lape wpadnie, czasem ryzykownie - np. pierwszy raz na waznych zawodach - ale, odpukac, malo co mnie rusza
- Arasso
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie mam doświadczeń, ale jestem ciekaw dlaczego chcesz go spróbować? I to podczas startu w maratonie. Wyjaśnisz?Siedlak1975 pisze:Dotychczas podczas startu używałem żeli squeezy. Chciałbym spróbować TREC, Gel Extreme Long Energy,
Jak patrzę na skład tego Treca to mnie już brzuch boli
"Life can pull you down but running will always lift you up."
-
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie ten skład mnie martwi ale jest z kofeiną więc chciałem spróbować. Wczoraj biegłem 22km i łyknąłem zielonego na dwa razy.Arasso pisze:Nie mam doświadczeń, ale jestem ciekaw dlaczego chcesz go spróbować? I to podczas startu w maratonie. Wyjaśnisz?Siedlak1975 pisze:Dotychczas podczas startu używałem żeli squeezy. Chciałbym spróbować TREC, Gel Extreme Long Energy,
Dystans i wysiłek zbyt mały żeby coś poczuć ale nawet smaczny i nie miałem problemów z żołądkiem. Będę testował dalej
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie chcę go próbować podczas maratonu tylko podczas treningów. Zawody to nie czas na eksperymentyArasso pisze:Nie mam doświadczeń, ale jestem ciekaw dlaczego chcesz go spróbować? I to podczas startu w maratonie. Wyjaśnisz?Siedlak1975 pisze:Dotychczas podczas startu używałem żeli squeezy. Chciałbym spróbować TREC, Gel Extreme Long Energy,