Gdansk-Suchanino
- MoKa
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
witaj Barakus, bez obaw, wpadnij na spotkanie GT
tam nie ma osoby ktora od zawsze szybko biegala, mysle ze kazdy pamieta swoje poczatki biegowe,
są bardzo wyrozumiali dla nowicjuszy wiem, bo sama niedawno mialam okazje sie o tym przekonac, moje tempo jest zdecydowanie wolniejsze niz reszty GT ale nikomu to nie przeszkadzalo
pozdrawiam i do zobaczenia na którymś z sobotnio-środowym biegu
tam nie ma osoby ktora od zawsze szybko biegala, mysle ze kazdy pamieta swoje poczatki biegowe,
są bardzo wyrozumiali dla nowicjuszy wiem, bo sama niedawno mialam okazje sie o tym przekonac, moje tempo jest zdecydowanie wolniejsze niz reszty GT ale nikomu to nie przeszkadzalo
pozdrawiam i do zobaczenia na którymś z sobotnio-środowym biegu
-
- Zaprawiony W Bojach
Na stale mieszkam w samiutkim srodku Bawarii, nie licz jednak, ze rozpoznasz mnie po kapelusiku z piorkiem i skorzanych portkachQuote: from Barakus on 7:24 pm on June 10, 2003
acha wrócę do tematu.
kledzik ty na stałe nie mieszkasz na suchaninie?
kledzik
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
{Barakus} Cieszę się, że wpadłeś na spotkanie w czwartek, prawdopodobnie byłes tez dzisiaj. Imponuje mi bieganie o tak wczesnej porze w młodym wieku (choc nie wiem, ile masz tak naprawde lat). Mnie nikt by do tego nawet nie zmusil, co innego teraz.
{Moka} Koledzy mowili mi co innego apropos tempa. ale przyjmuje do wiadomosci.
Pozdrawiam serdecznie. Kazig.
{Moka} Koledzy mowili mi co innego apropos tempa. ale przyjmuje do wiadomosci.
Pozdrawiam serdecznie. Kazig.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak pisalem w innym watku. Jedziemy za tydzien w sobote 21. razem na spotkanie GT. Zabiore Cie spod edeki o 8:45. Wowczas umowimy sie na pozostale spotkania.Quote: from Barakus on 11:01 pm on June 10, 2003
ok, to co| - pasuje ci?
poniedziałek
środa
piątek
sobota
ok. 6 rano?
oczywiście jade twoim samochodem do twojej trasy!
kledzik
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja bardzo chetnie z Toba pobiegam np. w srode, tzn. mysle ze bedzie jakis dlugi bieg ale ja sie jeszcze nie nadaje na biegi ponad 20 km, wiec chetnie zrobie ok.10 km, moze jakis kross?
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Masiulis, Barakus - Jeszcze nie wiem na 100%, ale może też mógłbym się dołączyć do biegu na 10 km. Dłuższe dystanse - jak trochę się rozbiegam i kolano się nie zbuntuje. Szkoda tylko, że wszystkie biegi są w Gdańsku.
Bardzo bym chciał być na sobotnim biegu - to zdaje się jedyna szansa na spotkanie z Kledzikiem. Niestety nie wiem czy nie przeszkodzą mi w tym sprawy zawodowe.
Bardzo bym chciał być na sobotnim biegu - to zdaje się jedyna szansa na spotkanie z Kledzikiem. Niestety nie wiem czy nie przeszkodzą mi w tym sprawy zawodowe.
biegowa recydywa