kledzik
ONI
-
PAwel
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Odbyłem dzisiaj rozmowę z panem F., którego (chyba) dosyć inteligentnie podeszłem na okoliczność podszywania się i moim zdaniem to nie on.
Z listy zniknął BlaBla...
Z listy zniknął BlaBla...
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Podobno niedługo poloniści mają uznac, że używanie obydwu form będzie poprawne, chociaż moja koleżanka (bardzo ładna dziewczynka notabene ale tylko koleżanka) powiedziała, że jak jej jakiś facet użyje formy, która dzis jest używana za niepoprawną to się z nim nie umówi. A więc na razie my mężczyźni mówimy: POSZEDŁEM i PODSZEDŁEM.
No, to taki drobiażdżek - Wojtek to powinien był PAwłowi wytknąć bo on się tym zajmuje, ale choc sam popełniam błedy to tym razem postanowiłem go wyręczyć.
No, to taki drobiażdżek - Wojtek to powinien był PAwłowi wytknąć bo on się tym zajmuje, ale choc sam popełniam błedy to tym razem postanowiłem go wyręczyć.
-
kledzik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tja, wiem cos o tym bo mam zone polonistke. Tlumacze jej, ze poprawnie jest swetr nie sweter, bo przeciez mowimy "nie mam swetra", a nie "nie mam swetera". A ona mi na to, ze jestem "nierefomowalny"!
kledzik
kledzik
-
Gone With a Wind
- Rozgrzewający Się

Nie będę przez jakiś czas robił tej listy dalej.
Aktualna jest jej wersja ostatnia.
Powinienem dodać jeszcze kilka osób - może przez nieuwagę, może celowo tego nie zrobiłem.
W każdym razie tak wyglada jedna z moich list. Ciekawy jestem jak wyglądają wasze listy. Przecież macie swoje listy tylko nie wypada się wam nimi z resztą podzielić.
Dlatego ja też musiałem napisać incognito
(Edited by Gone With a Wind at 10:43 pm on Mar. 20, 2003)
Aktualna jest jej wersja ostatnia.
Powinienem dodać jeszcze kilka osób - może przez nieuwagę, może celowo tego nie zrobiłem.
W każdym razie tak wyglada jedna z moich list. Ciekawy jestem jak wyglądają wasze listy. Przecież macie swoje listy tylko nie wypada się wam nimi z resztą podzielić.
Dlatego ja też musiałem napisać incognito
(Edited by Gone With a Wind at 10:43 pm on Mar. 20, 2003)
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
No pewnie, że mamy listy i to nawet miłosne. Nie zamierzam się nimi dzielić. Uważam, że Gone za bardzo się nasiedział na inych forach i próbuje te głupoty wprowadzić na nasze forum. Może usuniemy ten stek parodii???
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]