TrzymamyTrzymajcie kciuki
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Moderator: infernal
TrzymamyTrzymajcie kciuki
Dzieki! A jakby tak jeszcze wialo caly czas w plecy...beata pisze:Wiatru w plecy!![]()
(na tej długiej prostej i nie tylko).
Dziekuje pieknie, juz zaczynam czuc moc!jacekww pisze:Dołączam się z kciukami![]()
O której te zawody i jaki masz numer startowy?
Sledziles! Dziekijacekww pisze:Robert na 66km kręci około 30 miejsca w M45 na ponad 200 osób.
Wykrecil tyle ile na ile mu wiatr pozwolilEdit
Ostatecznie końcówka jazdy ciut słabsza (od rywali), może tylko w mojej ocenie, a wykręcił watów tyle co mógł i chciał.
Z biegu jestem bardzo zadowolony, prawda. Ale z ta czolowka, to nie przesadzajZa to bieg rewelacyjny, świetny czas, dużo miejsc do przodu, w efekcie praktycznie w czołówce kategorii na koniec zawodów.
DziekiGratuluję i czekam na relację
To nie mogli byci Holendrzy, tylko przyjezdni. Seriojacekww pisze:No to w piątek było ładnie, bo jak widziałem w sobotę pochmurno, niektórzy kibice byli w czapkach i kurtkach jesiennych, a może i zimowych jak na Holandię.
Nie jestem mistrzem zmian i nie bede, nie mam jakos do tego sercaPowiem Ci że pierwsze T1 miałeś w przedziale 5-6 min. ale tyle to chyba też się domyślasz. Wybacz ale sobotnia relacja i dzisiejszy Twój wpis to mój największy kontakt z tą dyscypliną. Więc trochę trwało zanim rozkminiłem co jest czym w wynikach na żywo, dlatego też kojarzę że było coś w tym przedziale, bo najszybsi mieli poniżej 3 min. i się zastanawiałem co Ty się tak grzebiesz
.
Jest naprawde dobrze zorganizowana. Tylko w tym roku cos nie do konca dograli check-out zawodnikow ze sredniego dystansu.Impreza wyglądała na dużą, dobrze zorganizowaną i świetnie zrelacjonowałeś swój udział w niej.