Cześć,
Z racji, że mi się przytyło i mam duży brzuszek szukam jakiegoś sklepu stacjonarnego we Wrocławiu gdzie znalazłbym dla siebie koszulkę termoaktywną, najlepiej i na ciepłe dni (nie uznaję tylko koszulki na gołe ciało) i coś na chłodniejsze dni. Może ktoś polecić sklep, galerię, firmę gdzie mogę coś znaleźć dla siebie? Sklepy internetowe nie wchodzą w grę.
Pozdrawiam!
Koszulka termoaktywna duży rozmiar
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:02:27
- Życiówka w maratonie: brak
Ciamek pisze:Cześć,
Z racji, że mi się przytyło i mam duży brzuszek szukam jakiegoś sklepu stacjonarnego we Wrocławiu gdzie znalazłbym dla siebie koszulkę termoaktywną, najlepiej i na ciepłe dni (nie uznaję tylko koszulki na gołe ciało) i coś na chłodniejsze dni. Może ktoś polecić sklep, galerię, firmę gdzie mogę coś znaleźć dla siebie? Sklepy internetowe nie wchodzą w grę.
Pozdrawiam!
Ja jestem duży i udaje mi się spokojnie kupić zawsze coś w Decathlonie - tam zerknij

- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
TKMaxx ale to już trzeba trafić bo miewają bardzo różnie i w różnych cenach
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Noszę rozmiar XXL,bielizna termoaktywnazawsze była trudna do znalezienia, bo ile nie jest to jakiś niespotykany rozmiar, o tyle wyglądałem w niej źle. Rękawy za krótkie, dół kusy
Nie mówię o szukaniu w sieciowych sklepach sportowych, nie lubię tej atmosfery. Cenię sobie wygodne zakupy online i w sumie nigdy bym nie przypuszczał, że dobiorę taką koszulkę (i spodenki) bez przymierzania. Brubeck po prostu uszył ubrania na mnie