jedni potrzebują domu, auta, podróży, świetnej pracy, a innym wystarczy sam fakt istnienia na pięknej planecie

edit: co to znaczy, że masz więcej czasu? urlop?
Moderator: beata
Otóż to, można mieć dużo i być szczęśliwym, można nie mieć nic i być szczęśliwym i odwrotnie. Ważne, żeby umieć znaleźć równowagę. Ja wcale nie neguję bogactwa i posiadania, po prostu jestem z urodzenia minimalistką i mnie osobiście nadmiar męczy, nawet psychicznie. Ale ważne, żeby umieć żyć niezależnie od stanu posiadania. I to chyba najtrudniejsze, ech.katekate pisze:e tam ASK, szczęście to stan umysłu, nie posiadaniatrzeba w sobie znaleźć jakieś czynniki, dzięki którym będziemy szczęśliwi
jedni potrzebują domu, auta, podróży, świetnej pracy, a innym wystarczy sam fakt istnienia na pięknej planecieżadna droga do szczęścia nie jest zła
ASK chyba odważyła się podjąć strategiczną decyzję. No i super, gratuluję! Teraz korzystaj z czasu i zrób coś dla siebie, skoro dla firmy już nie musiszedit: co to znaczy, że masz więcej czasu? urlop?
Nie chodzi o wpływ na mleko, raczej na ogarnięcie "techniczne" - mam (na szczęście) dużo pokarmu, i biust mocno urósł... Na sobie mam obecnie 70L...ASK pisze:Charm, fajny wozek. Mlekiem po bieganiu sie nie przejmuj, nie ma wplywu. Ale lepiej tylko maszerowac przez kilka miesiecy, niz biegac. Chodzi o stawy, podczas ciazy wszystko sie 'rozluźnia' i kilka miesiecy wraca do normy, az sie hormony uspokoja. Nawet Paula Radcliffe dostala kontuzji po zbyt szybkim powrocie do biegania. A szybkie marsze moga rownie dobrze budowac kondycję.
Ja od wczoraj mam duzo czasu...
Heh, prawie gorejący krzewlongtom pisze:Do kilku ostatnich postów nie nawiążęale tradycyjną fotkę, a może i 2 wrzucę.
Na razie tego nie widaćASK pisze: Ostatni dzien upałów i koniec lata.
Heh, pogoda może jak nie w sierpniu, ale ja czuję jesieńkatekate pisze:nie wiem, co ty czujesz w powietrzu Beata, ale ja jeszcze czuję latono, może poranki są dłużej chłodniejsze, ale serio, pogoda jak nie w sierpniu, jest idealnie
![]()
Czas dożynek nastał.ASK pisze:... jesien sie zaczyna na dobre....