Garmin Fenix 5+/5s+/5x+

Który byś chciał; masz; planujesz kupić 5s+ 5+ 5x+?

5s+
3
9%
5+
9
26%
5x+
22
65%

Liczba głosów: 34
Awatar użytkownika
KUBATRIX
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Masakra 3000zł na zegarek to już oferta dla bogatych. Samochód mam tańszy nisz Wasze zegarki :spoczko:
Szukasz czegoś biegowego ? Właśnie sprzedaję kilka rzeczy :)
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5727301
PKO
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

KUBATRIX pisze:Masakra 3000zł na zegarek to już oferta dla bogatych. Samochód mam tańszy nisz Wasze zegarki :spoczko:
Nie płacz tylko weź się do roboty :spoczko:
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

niuniek24w pisze:Możesz. Zainstaluj sobie Garmin Base Camp i zobacz jakie nazwy mają odpowiednie mapy. Możesz usunąć te które są zbędne. Każda mapa to 3 pliki o takiej samej nazwie i różnią się rozszerzeniem.
Hmmm....też mam za mało miejsca, bo kiedyś nawrzucałem kilka map. BC pokazuje, ale jak dokładnie to zrobić, żeby nie pogorszyć?
Awatar użytkownika
niuniek24w
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:39
Życiówka w maratonie: 3:06:36

Nieprzeczytany post

Normalnie usuwasz pliki o tych nazwach z dysku Garmin. Najlepiej sobie je gdzieś skopuj na dysk. Pisałem wcześniej że mapa ma trzy pliki ale teraz sprawdziłem i to są 4 o rozszerzeniach: unl, sum, img, gma. Ja mam usunięte pliki o takich nazwach: gmapsup2, gmapsup1, gmapprom1, gmapprom, D4713060C.
10 km - 38:39 -20.09.2020r.
Półmaraton - 1:28:29 - 07.04.2019r.
Maraton - 3:06:36 - 06.10.2019r.

"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki. Cztery. Zgadza się :)

Wysłane z iPhone
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakieś dodatkowe uwagi,...wszystko ok?
Interesują mnie wszystkie komentarze a najbardziej użytkowników 5x plus.
Jan123

Nieprzeczytany post

cos aktualizacja staneła 4.0. na 20% od piatku
Wiadomo czemu ?
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam pytanie z serii mało mądrych,...czy przy płatności zegarkiem jest potrzebny w kieszeni telefon,...?
Jan123

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Mam pytanie z serii mało mądrych,...czy przy płatności zegarkiem jest potrzebny w kieszeni telefon,...?
Nie mamę bzwk ani PKO to nie mogę sprawdzić ale chyba 10 transakcji do 50zl nie powinno byc
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie jest potrzebny telefon do płacenia, mijałoby się to przecież z celem, trzeba tylko skonfigurować kartę w garmin connect.
potem trzymasz dłużej przycisk światełka wyskakuje karta, wprowadzasz 4 cyfrowy pin i masz 60 sekund na zapłacenie.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki Robert, mam to już przećwiczone. Wprowadziłem dwie karty. Zastanawiam się tylko czy rozpozna konta walutowe powiązane z jedna kartą i np. płacąc we Włoszech ściągnie z konta euro a w stanach z konta dolarowego. Myśle, że skoro karta „rozpoznaje” walutę w momencie płatności to z płatnością zegarkiem będzie tak samo. Sprawdziłem tez ze limity dla karty są takie same dla płatności za pośrednictwem zegarka. Płacąc wczoraj zegarkiem, pani w sklepie miała oczy jak denka od butelki. Pierwszy raz klient w centrum handlowym płacił w ten sposób,...
Jan123

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Dzięki Robert, mam to już przećwiczone. Wprowadziłem dwie karty. Zastanawiam się tylko czy rozpozna konta walutowe powiązane z jedna kartą i np. płacąc we Włoszech ściągnie z konta euro a w stanach z konta dolarowego. Myśle, że skoro karta „rozpoznaje” walutę w momencie płatności to z płatnością zegarkiem będzie tak samo. Sprawdziłem tez ze limity dla karty są takie same dla płatności za pośrednictwem zegarka. Płacąc wczoraj zegarkiem, pani w sklepie miała oczy jak denka od butelki. Pierwszy raz klient w centrum handlowym płacił w ten sposób,...

Trzeba zawsze podać pin?
Gdzieś czytałem ,że tylko jak się zdejmie zegarek .

P.s
Ale powiem wam ,że f5x+ jest cholernie mocny robię sobie w ogrodzie jest zawalony piachem, ziemia gałęzie się ocierają o niego , bo mam ręce po kaleczone od ostrych gałęzi i mimo ,że roboty w ogródku rozpoznaje jako pływanie :hahaha: to nie widać ślady zniszczenia ,
Jedyny problem to ciężko domyc go na łączach paska .
Bateria trzyma mi ponad 8 dni 50km biegania tygodniowo i średnio 10 tys kroków dziennie i cały czas podłączony do tel przez bluetooth
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Płacąc wczoraj zegarkiem, pani w sklepie miała oczy jak denka od butelki. Pierwszy raz klient w centrum handlowym płacił w ten sposób,...
Ty patrz gdzie płacisz, bo Ci rękę z zegarkiem urwą :-)
btw, powinieneś mieć możliwość wyboru karty, i jak masz walutową ściągnie Co tak, jakbyś płacił kartą.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Robert, ja mam do jednej karty przypisane trzy waluty. To uwalnia mnie od kilku kart.
Na zegarek należy uważać ale po ściągnięciu z ręki szybko jest wylogowany.
Jan123

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:nie jest potrzebny telefon do płacenia, mijałoby się to przecież z celem, trzeba tylko skonfigurować kartę w garmin connect.
potem trzymasz dłużej przycisk światełka wyskakuje karta, wprowadzasz 4 cyfrowy pin i masz 60 sekund na zapłacenie.
Zawsze pin trzeba podać przy każdej transakcji?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ