Hemingway 5K Sunset Run - Key West

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
rufuz

Nieprzeczytany post

Latem wybieram sie na Floryde wiec oczywiscie poszukalem jakiegos biegu w tym terminie. Znalazlem jeden bieg na 5km :ble:

https://www.keywesthalfmarathon.com/hem ... t-details/
PKO
rufuz

Nieprzeczytany post

hotel mam 400m od startu. Warto pobiec dla samego t-shirta i medalu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Obrazek

Wynajalem cabrioleta na 5 dni wiecc mam nadzieje, ze bedzie pogoda ok, aby przejechac z Miami karaibskimi wysepkami na Key West :ble:
rufuz

Nieprzeczytany post

bardzo fajny bieg w totalnym upale :ble: Super trasa, kibice ok, organizacja ok. Mimo, ze na Saharze bylo wicej stopni to bylo sucho a na Key West bylo goraco ale do tego duza wilgotnosc ufffff
Zajalem trzecie miejsce w kategorii wiekowej 40-50 lat :ble:
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje :taktak: Coś wygrałeś? :bum:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
rufuz

Nieprzeczytany post

nie wiem, bo zaraz po biegu wracalem do Miami. Gdybym wiedzial, ze trzeci w generalce bedzie mial ponad 21 min to "polecial" bym na maksa i zajal 3 miejsce w generalce :grr:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tam sie przy okazji odbywał gdzies jakiś festiwal klonów Henmingwaya, widziałeś ich?
rufuz

Nieprzeczytany post

nie widzialem :lalala: Pare dni po moim wyjezdzie odbywal sie Lobster Festival pewnie wtedy byla ta parada kolwnow.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ