Dawidek
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A o co chodzi bo podany link mi nie wchodzi??
www.kolarstwo.z.pl
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Mnie też nie wchodzi.
Domyślam sie, że chodzi o jakiegoś bobaska.
No powiedzcie wreszcie!!!
I tak sie rodzą plotki
z niedoinformowania ludności.
Domyślam sie, że chodzi o jakiegoś bobaska.
No powiedzcie wreszcie!!!
I tak sie rodzą plotki

z niedoinformowania ludności.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Ja ten link zamieściłam tyle czasu temu, że nie dziwne, że już dawno jest nieaktualny. Ale faktycznie odsyłałam do zdjęcia bobaska zatytuowanego: "Dawidek". Ot, tak.
A co do zdrowia naszego Dawidka, to wyciągnęłam od niego ostatnio informację, że kontuzja nie ustaje i planuje nie biegać cały przyszły rok, oraz przerzucić się na kolarstwo!!!
A co do zdrowia naszego Dawidka, to wyciągnęłam od niego ostatnio informację, że kontuzja nie ustaje i planuje nie biegać cały przyszły rok, oraz przerzucić się na kolarstwo!!!
[b]szuuu[/b]
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Nie zaglądałem tu już bardzo długo a tu proszę - nawet się o mnie pisze 
To, co pisze MacGor to prawda, mam zamiar odpuścić bieganie na cały rok i wrócić do mojej pierwszej dyscypliny, czyli do kolarstwa. Mam nadzieje, ze w ten sposób moje kolana odpoczną i wzmocnią się. Na pewno będę tez truchtał, ale tylko "dla zdrowotności" O powrocie do biegania myślę w roku 2005 i jeśli nic się nie zmieni to tak właśnie będzie.
Na dzień dzisiejszy noga już prawie mnie nie boli - to znaczy boli, ale nie ciągle i nie tak mocno jak kiedyś. Boje się jednak sprawdzić ja w biegu i prędko tego nie zrobię.
Dziękuje wszystkim za pamięć i gorąco pozdrawiam.

To, co pisze MacGor to prawda, mam zamiar odpuścić bieganie na cały rok i wrócić do mojej pierwszej dyscypliny, czyli do kolarstwa. Mam nadzieje, ze w ten sposób moje kolana odpoczną i wzmocnią się. Na pewno będę tez truchtał, ale tylko "dla zdrowotności" O powrocie do biegania myślę w roku 2005 i jeśli nic się nie zmieni to tak właśnie będzie.
Na dzień dzisiejszy noga już prawie mnie nie boli - to znaczy boli, ale nie ciągle i nie tak mocno jak kiedyś. Boje się jednak sprawdzić ja w biegu i prędko tego nie zrobię.
Dziękuje wszystkim za pamięć i gorąco pozdrawiam.
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
-
- Wyga
- Kontakt:
Trzymaj się Dawidku!!! 
Wracaj szybko do zdrowia, powodzenia i do zobaczenia na biegach. Gdyby nie Ty, na pewno bym nie biegał. Tobie to zawdzięczam. Na razie, cześć!

Wracaj szybko do zdrowia, powodzenia i do zobaczenia na biegach. Gdyby nie Ty, na pewno bym nie biegał. Tobie to zawdzięczam. Na razie, cześć!
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trzymajcie się z krzyśkiemk razem.
Wiem, że jeszcze pobiegamy.
Wiem, że jeszcze pobiegamy.