Tania koszulka do biegania

RMC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:49
Życiówka w maratonie: 04:09:02

Nieprzeczytany post

Ciekawe, ze producenci nie sięgnęli po te naturalne materiały :)

Jedwab po prawdzie mógłby być ciekawy, bo delikatny i szybko schnie ale skóra na pewno wprowadziłaby nową jakość w biegowy świat - dobre dopasowanie, widoki itp ;)
Komentarze do bloga biegowego: [url]http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38345[/url]
Strona WWW: [url]http://www.pstryk-pstryk.com[/url]
Blog Biegowy: [url]https://rmc-biega.pl[/url]
PKO
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Skore chyba jakos podswiadomie wykluczylem. Z drugiej strony, jedna koszulke ze skory juz na sobie mamy :hahaha:

Co do metalu, to juz kiedys probowano, kolczuga to sie zwalo :hejhej:

Ale mythril to byloby cos. Z tym, ze najchetniej to nakladki na lydki. A niech sobie psy maja uzywanie.
Koszulka wytrzymala uderzenie wlocznia przez jaskiniowego trola, to i ugryzienie "pimpusia" mu nie zaszkodzi :bum:
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Amerykanie chyba o kolczugach nie słyszeli, bo inaczej by The Walking Dead nie powstało :hejhej:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
LucioWisla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:02:27
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja w bawełnianych po kilku minutach biegu mam plecy i ramiona oblepione koszulką :D Za to uwielbiam wprost te najtańsze koszulki biegowe z Deca - są gdzies po 15-20 zł, dostawa gratis, więc myślę że warto :D
Awatar użytkownika
Deathecator
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Koszulki najlepiej zakupić sobie jesienią na przecenach, wtedy można za pół ceny, czyli 20-40 zł, dostać naprawdę świetnie odprowadzające wilgoć koszulki topowych firm, jak adidas, asics itd. Chyba najlepszą pod tym względem koszulką jaką posiadam jest ADIDAS SEQUENCIALS CC RUNNING TEE M. Jak wyciągasz koszulkę z pralki po odwirowaniu i jest najsuchsza ze wszystkich to wiesz, że jest najlepsza ;) Co do tych tanich, z Decathlonu, Martesa itp. to zauważyłem, że mimo, że są bardzo cienkie to ten poliester jest jakiejś słabej jakości i potrafię się w niej spoci bardziej niż powinienem przy takiej gramaturze. Bawełniane wg mnie odpadają, ale cóż, są ludzie, którzy mają niezrozumiałą dla mnie termoregulację organizmu i spocą się 2x mniej w najtańszej bluzie poliestrowej niż ja w super duper koszulce. Choć, faktycznie w H&M można czasem znaleźć zaskakująco przyjemne dla ciała i oddychające koszulki w cenie 29,99 zł, czasem jest to chyba cienka bawełna, a czasem prawdopodobnie z domieszką poliestru.

O proszę, w sklepie biegacza wspomniana przeze mnie biała w każdym rozmiarze za 4 dychy, imho super opcja na nadchodzące upały.
https://sklepbiegacza.pl/koszulka-adida ... 03010.html
Awatar użytkownika
Maratonczyk
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nawet nie trzeba specjalnie długo czekać na przeceny :) Ja ostatnio zakupiłem koszulkę w jednym z sklepów sportowych za około 30 zł i jestem zadowolony. Warto również poszperać w internecie, może coś ciekawego akurat się wyhaczy
Wszystko można osiągnąć - wystarczy chcieć i działać!
kasiakre12345
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Koszulki z decathlona polecacie?
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kasiakre12345 pisze:Koszulki z decathlona polecacie?
Zbyt ogolnie postawione pytanie.
Ja mam 2 rozne z Deca i te moge polecic, ale innych nie znam.
Bianka16
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasiakre12345 pisze:Koszulki z decathlona polecacie?
Mam ich kilka, większość mojej szafy biegowej pochodzi z tego sklepu. Mogę z powodzeniem polecić.
Awatar użytkownika
Piotr-Fit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:30
Życiówka w maratonie: 3:00:56
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Deathecator pisze:Koszulki najlepiej zakupić sobie jesienią na przecenach, wtedy można za pół ceny, czyli 20-40 zł, dostać naprawdę świetnie odprowadzające wilgoć koszulki topowych firm, jak adidas, asics itd.
Tak, warto polować na przeceny, które de facto są cały czas to tu i tam.
Warto popatrzeć na Pro Touch z intersportu. Rzeczy całkiem fajne do biegania, chociaż te droższe modele trochę kosztują, ale znów można zaczekać na promocję.
Co do tych tanich, z Decathlonu, Martesa itp. to zauważyłem, że mimo, że są bardzo cienkie to ten poliester jest jakiejś słabej jakości i potrafię się w niej spoci bardziej niż powinienem przy takiej gramaturze.
dokładnie. Niedawno pozbyłem się właśnie takich - często z zawodów- koszulek, bo a) zajmowały mi już za dużo miejsca b) były za słabe.
ku chwale biegania :)
Blog: https://piotrstanek.pl/
Adamus-biega
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Co do decathonu to też myślałem że nie ma żadnej różnicy między koszulkami termo dopóki nie dostałem w prezencie od żony koszulki termoaktywnej poundout
, może to nie 50 pln ale mają czasem fajne promo i mimo że nadal uważam że decathlon ma niezłe rzeczy to jednak wiem już że nie da się zrobić w tej cenie termo na najwyższym poziomie.
Awatar użytkownika
C80
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 51:27
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Taka ciekawostka związana z decathlonem. W Polsce to sieć bliska prawie biedronce i wizerunek z tego co widzę jest średni. Siedzę teraz na wakacjach w Barcelonie i obserwuję sobie lokalsów. Spokojnie można przyjąć, że 80% lub więcej procent ludzi biega w kalenji, zaś więcej niż połowa jeździ na B'Twin. Kwestią otwartą pozostaje jaka jest różnica w jakości towarów między krajami.
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

C80 pisze:Taka ciekawostka związana z decathlonem. W Polsce to sieć bliska prawie biedronce i wizerunek z tego co widzę jest średni. Siedzę teraz na wakacjach w Barcelonie i obserwuję sobie lokalsów. Spokojnie można przyjąć, że 80% lub więcej procent ludzi biega w kalenji, zaś więcej niż połowa jeździ na B'Twin. Kwestią otwartą pozostaje jaka jest różnica w jakości towarów między krajami.
Porownania nie mam swiezego, ale kilka lat temu kupowalem w Deca w we Wloszech i w Niemczech i roznicy nie bylo.
Dokladnie te same rzeczy. Co z reszta ma sens. Nie sadze, zeby byl roznice jakosciowe przy takiej masowce.

Co do wizerunku, to w Niemczech rzeczy z Deca sa dosc popularne.
Przynajmniej w mojej okolicy, bo Decathlon jest niedaleko (a drugi niedawo otworzyli).
marcin9709
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:37

Nieprzeczytany post

Znalazł ktoś jakąś fajną koszulkę na przecenie do 70 zł?
5km: 17:59
10km: 37:37
HM: 01:28:40
Awatar użytkownika
C80
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 51:27
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nawet za 39 zł. Mam jedną, teraz kupiłem jeszcze dwie :