Błagam, najpierw uważnie przeczytajcie Uwagi do ankiety, potem sensownie wypełniajcie!
jest już ponad 100 ankiet

nie no... takie podstawy to sie wieJaca_CH pisze:Jak już będziesz miał te dane w Excelu zaznaczasz wszystko i robisz ZAMIEŃ "." na "," i gotowe
Może Arek w ankiecie pod polem o regeneracji powinieneś dać opis, że przez regenerację rozumiesz: solankę, masaż a nie sen.Arek Bielsko pisze:Ludziska - błagam, nie przeginajcie z tą regeneracją! jeśli ktoś wpisuje, że ma 24h regeneracji na dobę, to troche słabo...
Błagam, najpierw uważnie przeczytajcie Uwagi do ankiety, potem sensownie wypełniajcie!
jest już ponad 100 ankiet
czekaj cierpliwie na analizęmiroszach pisze:Ja się zastanawiam, jakie będziesz wyciągał wnioski na podstawie najmocniejszego dnia i najmocniejszego tygodnia w roku. Pozostałe dni i tygodnie są przecież słabsze.
Najsłabsze to wiadomo, że 0. Średniej też nie da się wyciągnąć, bo zmienia się to wszystko zbyt nieregularnie w przypadku amatorów.
Czy będzie to poziom subiektywnej satysfakcji ze sprawności ogólnej i ogólnego stanu zdrowia i kondycji, czy może zadowolenie z wyników na zawodach?
Uciekła mi ta analiza, czy jeszcze się nie ukazała?Arek Bielsko pisze:..
myślę, że analiza ukaże się na przełomie maja i czerwca