Medale, dyplomy, puchary
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tylko kilka osób wie, w których leżą okolicach, po kilku latach nie ma już żadnego śladu kopania - ja poznaję to miejsce po bliskości słupa oświetleniowego - trzeba zrobić parę kroków w odpowiednią stronę, kopać i szukaćQuote from MacGor on 8:34 am on Feb. 14, 2003
zaraz lece kopać! W mojej kolekcji brakuje mi właśnie Rivertonów
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Jak zostanę policjantem to też będę zakopywał swoje buty. Mam zamiar jeszcze kilka razy przebiec Ziemię dookoła, więc zrobi się niemały cmentarzyk.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Jak zostanę policjantem to też będę zakopywał swoje buty.
Zakopałem tylko pierwsze startówki - pozostałe zuzyte buty rozcinam i rozszarpuję aby poszerzyć swoją wiedzę o wewnętrznej budowie butów biegowych. Wiecie np: jakie fajne są żele z Asicsów
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Do jedzenia w trakcie maratonu???Quote: from Dawidek on 10:42 am on Feb. 15, 2003Jak zostanę policjantem to też będę zakopywał swoje buty.
Wiecie np: jakie fajne są żele z Asicsów
A powaznie ja wszystkie swoje medale, numery startowe, mapki biegu, dyplomy i strony z gazet z rezultatami trzymam w segregatorach (juz trzy) w plastikowych okladkach. A moja jedyna nagroda za wygranie grupy wiekowej (OK, OK bylo nas tylko pieciu) stoi na polce.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Wiem żartowałem. Masz jakiegoś pieska, który Ci pomaga w rozszarpywaniu? heheheQuote: from Dawidek on 11:42 pm on Feb. 14, 2003Jak zostanę policjantem to też będę zakopywał swoje buty.
Zakopałem tylko pierwsze startówki - pozostałe zuzyte buty rozcinam i rozszarpuję aby poszerzyć swoją wiedzę o wewnętrznej budowie butów biegowych. Wiecie np: jakie fajne są żele z Asicsów
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Piesek - nie. Używam skalpela i siły własnych rąkMasz jakiegoś pieska, który Ci pomaga w rozszarpywaniu?
A za te żarty - zostaniesz ukarany na zawodach jeśli tylko się spotkamy
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Dawidek, mnie też się podobało Twoje zakopanie butów, wręcz podziwiam Twoją siłę psychiczną, bo ja z moimi pierwszymi butkami -Asics Gel nadal nie moge się rozstać, mimo, że ich już nie używam. To samo sie tyczy wszystkich pozostałych 7 par... Nie miałabym serca ich rozcinac, poczekam, aż same się rozlecą.
[b]szuuu[/b]
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Do rozcinania starych butów już się przyzwyczaiłem.
Dla mnie największym ciosem była kradzież przed kilkoma laty prawie nowiutkich Asicsów Gel Mandara - model bardzo rzadko spotykany w kraju. Płakałem godzinami, przez długi czas byłem załamany, do dziś cięzko mi to wspominać. Zakup tych butów sprawił mi wielką radość, czułem się jak zawodnik z wyższej klasy gdyż w Austrijackim katalogu Asicsa były one na pierwszym miejscu. Przez 2 tygodnie buty te stały na półce, rozmawiałem z nimi, pożniej pokazywałem im rózne miejsca - to takie moje maniactwo biegowe, a potem ta tragedia
Dla mnie największym ciosem była kradzież przed kilkoma laty prawie nowiutkich Asicsów Gel Mandara - model bardzo rzadko spotykany w kraju. Płakałem godzinami, przez długi czas byłem załamany, do dziś cięzko mi to wspominać. Zakup tych butów sprawił mi wielką radość, czułem się jak zawodnik z wyższej klasy gdyż w Austrijackim katalogu Asicsa były one na pierwszym miejscu. Przez 2 tygodnie buty te stały na półce, rozmawiałem z nimi, pożniej pokazywałem im rózne miejsca - to takie moje maniactwo biegowe, a potem ta tragedia
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Kara potrwa przez długie lata
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jest reklama asicsa z butami zatopionymi w formalinie, już wiem kto ich do tego natchnąłQuote: from MacGor on 3:31 pm on Feb. 16, 2003
Dawidek, mnie też się podobało Twoje zakopanie butów, wręcz podziwiam Twoją siłę psychiczną, bo ja z moimi pierwszymi butkami -Asics Gel nadal nie moge się rozstać, mimo, że ich już nie używam. To samo sie tyczy wszystkich pozostałych 7 par... Nie miałabym serca ich rozcinac, poczekam, aż same się rozlecą.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Robię z wszystkim jak Lezan, czyli do segregatora. Koszulka do noszenia.
Po biegu następnego dnia roboczego zjawiam się w pracy w koszulce z biegu i z medalem na szyi. To taki dzień zdawania relacji zaprzyjaźnionej grupie kibiców.
Po biegu następnego dnia roboczego zjawiam się w pracy w koszulce z biegu i z medalem na szyi. To taki dzień zdawania relacji zaprzyjaźnionej grupie kibiców.
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Ktoś pytał co jeszcze zbieramy związanego z bieganiem?
Mogę więc jeszcze dodać, że posiadam już sporą kolekcję papierowych reklam i metek , ze wszystkich butów i sportowych ubrań. Zapewne większość z was nie zwraca na to uwagi i zaraz po zkupie odrywa te papiery i wyrzuca, ja je zbieram jako pamiątki i dowody na posiadanie róznego rodzaju sprzętu sportowego. Mam nawet kilka "serii" np. z butów Asics lub Adidas
Mogę więc jeszcze dodać, że posiadam już sporą kolekcję papierowych reklam i metek , ze wszystkich butów i sportowych ubrań. Zapewne większość z was nie zwraca na to uwagi i zaraz po zkupie odrywa te papiery i wyrzuca, ja je zbieram jako pamiątki i dowody na posiadanie róznego rodzaju sprzętu sportowego. Mam nawet kilka "serii" np. z butów Asics lub Adidas
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Kiedys kazdy ambitny bieg rozdawal proporczyki . Czyzby tradycja umarla ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0