Zestaw dla swieżaka
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Pudlo. Moja spocona fryzura wyglada tak samo jak suchakatekate pisze:No ale heloł, wiesz, jak brzydko wygląda twoja spocona fryzura?????!!!!!!!!

Wiele wlosow juz mi nie zostalo, a to co jest przycinam krotko jak angielski trawnik

Gdyby nie to, to bym biegal w upal w wizorze, ale bez wlosow, to by mnie slonce sponiewieralo.

- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od zawsze, ale ostatnio - tzn. odkąd jest upałSikor pisze:Ostatnio? Mnie szczypie od zawsze, masakra![]()

Czapek z daszkiem nie lubię. Są takie mało kobieceDlatego wlasnie biegam w czapce, przynajmniej wiekszosc potu zatrzymuje (a reszte przekierowuje i kapie z daszka).

- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Serio? Moze to sie tylko kobietom tak wydajebeata pisze:Czapek z daszkiem nie lubię. Są takie mało kobiece![]()
.

Ja nie mam nic przeciwko

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Ogarniete temat do zam.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2018, 11:55 przez kukimiszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
kukimiszczu - zerknij jeszcze tu -> https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... 60#p908860 

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: ~~1:30
Chyba napisałem, że jestem mało wrażliwy na duży gorąc. W każdym razie. Ja to rozwiązuję tak, że biegam rano jak jest relatwnie najchłodniej. Poza tym to, że mogę, nie znaczy, że zawsze tak robię.Sikor pisze:Ty tak serio? Gotowac sie w upale w dlugich legginsach, zeby nie miec "głupio wyglądającej opalenizny"?Ostatni pisze:Ja jestem, mało wrażliwy na gorące temperatury. I mogę nawet biegać w lajkrach na nogach przy +20. Co pewnie dla większości byłoby nie do wytrzymania. Ale przynajmniej nie robi się głupio wyglądająca opalenizna.![]()
![]()
To ja mam inna propozycje, ktora rownie spelnia zalozenia wzgledem opalenizny,
a do tego nogi sie w nich nie ugotuja: krotkie spodenki biegowe![]()
Przyklad:
Gacie bez nogawek - no nie mam czegoś takiego. Jak już nie mam wyjścia to zakładam takie do połowy ud. W każdym razie byłoby to jakieś rozwiązanie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Trochę tutaj trzeba było posprzątać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam