Witam.
Dziś postanowiłem usunąć zegarek z Suuntolink i gdy cała akcja przebiegła do końca, pojawił się komunikat, że należy zegarek zresetować. Ale zegarek nie reaguje w ogóle na przyciski. Mam ekran wyboru języka i koniec. Cały czas też jest podświetlony. Trzymałem prawy górny przycisk przez 15-30 sekund i nic. Zero reakcji. Podłączenie do kompa nic nie daje - windows informuje, że podłączone urządzenie nie odpowiada. Na zagranicznych forach czytałem, że czasem zdarzały się takie zwiechy i trzeba było czekać, aż do rozładowania baterii. Ale może ktoś miał już doświadczenie z czymś takim. Póki co czekam na rozładowanie...ale ile to może trwać przy pełnym naładowaniu jakie było ok 11 przed południem i cały czas włączonym podświetleniem?
Pozdrawiam
Zmartwiony użytkownik:(
Suunto spartan - problem - zawiesił się [rozwiązano problem]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przed chwilą się rozładował i... po podłączeniu do ładowania odżył...ale przez to, że tak długo miał włączony ekran wyboru języka, to teraz jest on cały czas widoczny na każdym menu. Masakra jakaś. Tak jakby wyświetlacz na stałe się naświetlił. Czy mu to przejdzie, czy już po wyświetlaczu?