Półmaraton Wrocław 2018
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Was wszystkich!
Zapisy do Polmaratonu Wroclawskiego sa juz zamkniete. Czy jest wsrod Was, ktos, kto zapisal sie na ten bieg, ale z roznych powodow, nie moze pobiec?
Bardzo chetnie „wskoczylabym” na jego miejsce. Oczywiscie oplate startowa uregulowalabym od razu przelewem.
Prosze o kontakt. Pozdrawiam serdecznie! NatRun
Zapisy do Polmaratonu Wroclawskiego sa juz zamkniete. Czy jest wsrod Was, ktos, kto zapisal sie na ten bieg, ale z roznych powodow, nie moze pobiec?
Bardzo chetnie „wskoczylabym” na jego miejsce. Oczywiscie oplate startowa uregulowalabym od razu przelewem.
Prosze o kontakt. Pozdrawiam serdecznie! NatRun
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Witam
kiedy dokładnie jest ten maraton ? czy jest mozliwosc jeszcze sie zapisac?

- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Dobra wiadomość:
http://pol.wroclawmaraton.pl/pl/aktualn ... Polmaraton
http://pol.wroclawmaraton.pl/pl/aktualn ... Polmaraton
Mając na uwadze zgłoszenia maratończyków od dnia 11 maja 2018 r., pojawi się możliwość oddania pakietu i numeru startowego do dyspozycji organizatora. Zawodnikowi zostanie zwrócona całość wpłaconej kwoty (opłaty będą zwracane zgodnie z kolejnością zwrotu pakietów w cyklu cotygodniowym). Następnie w dniu 4 czerwca zostaną uruchomione ponowne zapisy. Do dyspozycji chętnych będzie liczba pakietów równa liczbie numerów startowych zwróconych przez osoby rezygnujące z udziału w 6. PKO Nocnym Wrocław Półmaratonie.
Warunki zgłoszeń zostaną określone w późniejszym terminie.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
No postanowili przyciąć handel pakietami i bezproblemowe przepisywanie. Niestety przez paru cwaniaków nie da się przez to legalnie odstąpić pakietu znajomemu. Ale pewnie chętnych na te oddane będzie sporo
.

- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Zawody, na których miejsca rozchodzą się "od ręki", powinny mieć taką procedurę standardowo.
Od początku byłoby wszystko jasne.
Od początku byłoby wszystko jasne.
Mój Blog "Luźne wpisy"
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
I tak jest postęp, że już większość organizatorów (nawet na zawodach gdzie miejsca sa do końca) nie robi problemu z przepisaniem pakietu, co kiedyś nie było oczywiste.
W sumie nie wiem czy nie będę oddawał 2 pakietów na Wrocław. Bo biegnę jako towarzystwo dla żony (planowaliśmy się w limicie zmieścić
) a ona się na razie waha (ze względów zdrowotnych) czy biec. Sam nie widzę sensu się męczyć bo szans na sensowny wynik nie ma.
No ale zobaczymy, jeszcze trochę czasu jest
W sumie nie wiem czy nie będę oddawał 2 pakietów na Wrocław. Bo biegnę jako towarzystwo dla żony (planowaliśmy się w limicie zmieścić

No ale zobaczymy, jeszcze trochę czasu jest