Oczywiście, samego wchodzenia do poszczególnych stref, które były aż nadto rozgraniczone, nikt nie kontrolował ; w ubiegłym roku.

Z tego co widzę to Marcin jest na obozie w Zakopanem i dziś robił mocny trening więc raczej nie biegniefaraon828 pisze:Tylko dwóch faworytów? Chyba Marcin Kęsy biegnie i jak tak patrzę po ostatnich startach to On mi wyrasta na poważnego kandydata do walki o zwycięstwo.
Biegnie.BelekBela pisze:Z tego co widzę to Marcin jest na obozie w Zakopanem i dziś robił mocny trening więc raczej nie biegniefaraon828 pisze:Tylko dwóch faworytów? Chyba Marcin Kęsy biegnie i jak tak patrzę po ostatnich startach to On mi wyrasta na poważnego kandydata do walki o zwycięstwo.
A wiec można wpisać obojetnie jakikolwiek wynik najlepszy i bedzie sie w odpowiedniej strefie.Tomrun pisze:W formularzu rejestracyjnym deklaruje się osiągany przez siebie czas na dystansie maratonu/półmaratonu/10km. Na jego podstawie określa się sektor w strefie startowej do jakiego dany zawodnik/zawodniczka są przydzieleni. Ten sektor jest wpisywany ręcznie na numer startowy w biurze zawodów, przy wydawaniu pakietu startowego.
Piotr Stachyra też może namieszać.faraon828 pisze:Tylko dwóch faworytów? Chyba Marcin Kęsy biegnie i jak tak patrzę po ostatnich startach to On mi wyrasta na poważnego kandydata do walki o zwycięstwo.