Kto się ukrywa?
- mesz
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:51+
A jeśli o mnie chodzi, to nigdy nie miałem przy sobie hasła i pozostawało mi jedynie przeglądanie ( z przyjemnością ) Forum.
Jestem ciekaw kto z forumowiczów biega Top Crossy w Toruniu?
mesz
Jestem ciekaw kto z forumowiczów biega Top Crossy w Toruniu?
mesz
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Oluch:
Jak się biega po wale?
Parę lat temu często tam biegałem z kolegą od ul. Portowej w Waszym kierunku. Było to zawsze w porze ciemności, to i przeszkadzających jakby mniej. Stąd potem pomysł trasy w Białołęckim Biegu Ulicznym, jak wiesz. W weekendy namawiam Was na bieganie w Choszczówce, bo sceneria jakby nieco lepsza.
Jak się biega po wale?
Parę lat temu często tam biegałem z kolegą od ul. Portowej w Waszym kierunku. Było to zawsze w porze ciemności, to i przeszkadzających jakby mniej. Stąd potem pomysł trasy w Białołęckim Biegu Ulicznym, jak wiesz. W weekendy namawiam Was na bieganie w Choszczówce, bo sceneria jakby nieco lepsza.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
marcinmar,
tez jestem z koszalina, choc na studia wywialo mnie do warszawy. i choc rzadko juz jezdze do domu, to (zwlaszcza na wiosne/lato) gdy jestem, ucinam sobie bieg z koszalina do mielna z finiszem na plazy
i pewnie nastepnym razem bede jakos w okolicach kwietnia...
marek
tez jestem z koszalina, choc na studia wywialo mnie do warszawy. i choc rzadko juz jezdze do domu, to (zwlaszcza na wiosne/lato) gdy jestem, ucinam sobie bieg z koszalina do mielna z finiszem na plazy

marek
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
-
- Zaprawiony W Bojach
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Chyba i ja się ukrywam, choć to tylko kolano od października nie daje mi pobiegać, więc żeby się nie dręczyć unikam tematu biegania = wizyt na forum.
A po wale Białołęckim biegam od ponad dwóch lat i polecam. Tylko raz spotkałem samochód na trasie - kto ma takie wyniki w dużym mieście?
A po wale Białołęckim biegam od ponad dwóch lat i polecam. Tylko raz spotkałem samochód na trasie - kto ma takie wyniki w dużym mieście?
Michał
-
- Wyga
- Kontakt:
Annuszka, cieszę się, że znów jesteśmy w kontakcie. Stworzenie grupy Śląsko-Zagłębiowskiej uważam za udany pomysł. Myślę, że wyjazd do Ochojca lub do Zagłębia na spotkanie z innymi forumowiczami co jakiś czas byłby ciekawym urozmaiceniem. Tyle tylko, że w moim przypadku wyjazdy te do połowy marca nie mogą dojść do skutku. Powód - obrona pracy mag. i dużo pracy zawodowej. Na razie to tylko biegam na Radoszowy (wiesz gdzie
) a na jakieś dłuższe eskapady to zapuszczam się na Starganiec, przez las na Ligotę, parę kółek po Ligocie i moim osiedlu.
P.S. Jeśli miałabyś ochotę pobiegać razem, powiedzmy w niedzielę, daj znać. Będzie mi bardzo miło się z Tobą spotkać
Pozdrawiam - Ermo.

P.S. Jeśli miałabyś ochotę pobiegać razem, powiedzmy w niedzielę, daj znać. Będzie mi bardzo miło się z Tobą spotkać

Pozdrawiam - Ermo.
- oluch
- Wyga
Ziut,
My po wale biegamy jednak jak jest widno, szczególnie po przygodzie z psami..., ale i tak bardzo lubimy tam sobie polatać w jakiś słoneczny, sobotni poranek...
To prawie tak samo fajne jak bieganie w Białołęckim Biegu Ulicznym
A co do weekendów, to jak jest Tatuch z "furą" to jedziemy do Lasku Bielańskiego 
My po wale biegamy jednak jak jest widno, szczególnie po przygodzie z psami..., ale i tak bardzo lubimy tam sobie polatać w jakiś słoneczny, sobotni poranek...

- Dwarf
- Zaprawiony W Bojach
A kto się już długo nie odzywa?
Co sie dzieje z Daagą, Emte, Mariuszem i wieloma innymi?
Jeśli tu zaglądacie to odezwijcie się wreszcie - jestescie historią tego forum.
Co sie dzieje z Daagą, Emte, Mariuszem i wieloma innymi?
Jeśli tu zaglądacie to odezwijcie się wreszcie - jestescie historią tego forum.
Dwarf
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich biegających.
Przeglądam forum już od pół roku i wciąż wiele się uczę. W tym roku planuję wystartować w moim pierwszym w życiu maratonie.
Wszystko (tak poważniej) zaczęło się rok temu gdy zobaczyłem zmagających się z pogodą uczestników CRACOVIAMARATON przebiegających koło Wawelu. Następnie moje 250 km, oczywiście w ratach, drobniejsze kontuzje i w końcu ścięgno achillesa.
Po 4 miesiącach przerwy w sobotę pierwszy trening nad Wisłą - rewelacja. Brakowało mi tego.
Pozdrawiam.
Grzegorz
Przeglądam forum już od pół roku i wciąż wiele się uczę. W tym roku planuję wystartować w moim pierwszym w życiu maratonie.
Wszystko (tak poważniej) zaczęło się rok temu gdy zobaczyłem zmagających się z pogodą uczestników CRACOVIAMARATON przebiegających koło Wawelu. Następnie moje 250 km, oczywiście w ratach, drobniejsze kontuzje i w końcu ścięgno achillesa.
Po 4 miesiącach przerwy w sobotę pierwszy trening nad Wisłą - rewelacja. Brakowało mi tego.
Pozdrawiam.
Grzegorz
- Regis
- Wyga
- Kontakt:
No to ja też wyjdę z ukrycia i przestanę szpiegować po forum jako gość.
Witam wszystkich - mam na imię Marek i jestem z Warszawy.
Witam wszystkich - mam na imię Marek i jestem z Warszawy.