Swiety Mikolaj
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mogę być ja, jeśli nie będzie innych chętnych - po prostu chciałem być bezinteresowny.
Jeśli coś dla mnie to proszę o sfinansowanie wejścia na Everest lub jakąś podobną górkę ewentualnie podróż jachtem dookoła świata
ps. oglądając w Canal+ relację dt. Everestu zszokowało mnie, że oni nawet taszczyli ze sobą whisky - no, ale w sumie nie oni, a tragarze - ale jak się ma takich sponsorów.... Teraz rozumiem, czemu te bagaże to tyle ton.
Monka, tylko bez podtekstów
Jeśli coś dla mnie to proszę o sfinansowanie wejścia na Everest lub jakąś podobną górkę ewentualnie podróż jachtem dookoła świata

ps. oglądając w Canal+ relację dt. Everestu zszokowało mnie, że oni nawet taszczyli ze sobą whisky - no, ale w sumie nie oni, a tragarze - ale jak się ma takich sponsorów.... Teraz rozumiem, czemu te bagaże to tyle ton.
Monka, tylko bez podtekstów

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
romek - jak dobrze pójdzie to za rok będę gotowy do wyprawy na taki Elbrus.(taka duża Gubałówka) na dwóch wyszło by taniej. no chyba że ŚM zadziała wcześniej...Quote: from romek on 4:04 pm on Nov. 25, 2003
Jeśli coś dla mnie to proszę o sfinansowanie wejścia na Everest lub jakąś podobną górkę
na razie marzenia... echh
SBBP.WAW.PL