Hahaha, rzeczywiście, pomyliłam osoby, za to Ty pomyliłeś płciekeiw pisze:Chyba pomyliłeś osoby;-)

Coś mi się zdaje, że to wpływ tej dziwnej pogody

Hahaha, rzeczywiście, pomyliłam osoby, za to Ty pomyliłeś płciekeiw pisze:Chyba pomyliłeś osoby;-)
W sumie nie instalowałem na razie softu na kompie, apka w telefonie wystarczała. Spróbuje.keiw pisze: Co do zaniku pulsu na wykresie, to może podczas synchronizacji nastąpił jakiś błąd. Jak robiłeś synchronizację po BT, to można spróbować kablem i zobaczyć, czy coś sobie "dogra" z brakujących danych.
Raczej suchą, a nie zimnąkojer pisze:Pierwsze 7,5 minuty pulsometr pokazywał głupoty, prawdopodobnie ze względu na zimną skórę...
Zimną, to pomiar z nadgarstka.JFP pisze:Raczej suchą, a nie zimnąkojer pisze:Pierwsze 7,5 minuty pulsometr pokazywał głupoty, prawdopodobnie ze względu na zimną skórę...
Przykro mi ale ta hipoteza u mnie się nie potwierdza.mach82 pisze:To jest jednak najczęściej kwestia algorytmów odbierających sygnały i decydujących czy odebrany sygnał jest tętnem. Jak algorytm niepoprawnie działa, to niestety weźmie sobie kadencję zamiast tętna.
Żona tak ma z amazfitem, jak słuchawki sa tuż przy zegarku to działa, oddalenie na 20 centymetrów i po zabawie. Co zabawniejsze ze starymi słuchawkami działało (no ale niestety się połamały) a to podobno spaprany BT w zegarku i część egzemplarzy tak ma.Wooo pisze:Kupiłem Tom Tom Spark 3 w zestawie ze słuchawkami. Wydałem blisko 1500 zł