Brzmi ciekawiekatekate pisze:Hihi
Charm mam dwójkę z lipca, ciekawe osobowości :-D

Wysłane z Tapatalka
Moderator: beata
Brzmi ciekawiekatekate pisze:Hihi
Charm mam dwójkę z lipca, ciekawe osobowości :-D
Potwierdzam. Mam siostrę z lipca. Najlepszą na świeciecharm pisze:Brzmi ciekawiekatekate pisze:Hihi
Charm mam dwójkę z lipca, ciekawe osobowości :-D![]()
Wysłane z Tapatalka
nie obraź się Ania...ale to także szansa dla charm, by też słuchała własnego instynktuASK pisze:Ja się bardzo obawialam, czy sobie dam rade, ale nagle wiedzialam wszystko, sluchalam instynktu i wszystko bylo proste. Czesto ludzie robia sobie niepotrzebnie "pod gorke" sluchajac poradnikow
Zatem, trzy dni dzielą mnie od najlepszościkatekate pisze:nie no, ale i tak wiadomo, że najlepsze są osoby urodzone we wrześniu![]()
Masz absolutną rację. Dziecko oczywiście nauczy się zasypiać i nie płakać, ale nauczy się też że nie ma na tym świecie na kogo liczyć. Niektórzy uważają to za dobrą cechę charakteru. Jednak ja i moja żona bardzo cieszymy się z doskonałego kontaktu, który mamy z dziećmi.charm pisze:Samodzielne zasypianie dziecka to coś, co mi się bardzo nie podobało u kuzynki, że "dziecko ma samo zasnąć, nawet jak placze",
tak samo, jak zakładać, że koniecznie musi spać z kimś?ASK pisze:dlaczego mialabym zakladac, ze niemowlę lub noworodek bedzie wolal spać sam